Je hebt al flink wat dates gehad met je vriendje, of misschien heb je wel je eerste date met je crush maar wil je eens wat anders doen dan de bios! Geen inspi? Wij hebben 5 ideeën voor je op een rijtje gezet. Fun gegarandeerd!

Glow in the dark midget golf
Vind je het leuk om te midget golfen, maar lijkt dit je een beetje boring voor een date? Hier is de oplossing! Bij glow in the dark midget golf spelen jullie het bekende spelletje, maar bevinden jullie je in een donkere ruimte en zijn de baan en het balletje verlicht. Een stuk spannender dus dan de gewone variant….  

Waterfietsen door de grachten
Varen door de Amsterdamse grachten is leuk, maar waterfietsen is toch véél leuker? Het is lekker actief en jullie hebben privacy. Precies wat jullie willen! Een superleuke manier om Amsterdam én elkaar te leren kennen.

Dinner in the dark
Tja, de naam zegt het eigenlijk al: dineren in het donker! Jullie zitten gezellig samen aan een tafeltje, maar kunnen elkaar niet zien. Ook is het een verrassing wat jullie te eten krijgen, want dit mag je niet zelf kiezen. Superspannend dus… Pas wel een beetje op met knoeien, aangezien je natuurlijk niets ziet. Maar hé, hij merkt het toch niet!

Binnen picknicken
Picknicken is leuk en romantisch, maar waarom zou je dit altijd buiten moeten doen? Bovendien werkt het weer in ons landje vaak ook niet mee… De oplossing: binnen picknicken! Je kunt het ergens georganiseerd doen, maar natuurlijk ook gewoon lekker thuis. Koop een kleedje, eten, drinken en wat kaarsjes en die succes-date is in the pocket!

Outdoor Cinema
De bios is misschien wat afgezaagd, maar in de openlucht een film kijken is weer iets heel anders! Het geeft een totaal andere sfeer dan de gewone bios en het is superleuk om samen met je crush iets nieuws te ervaren. Maarreh, bekijk van tevoren wel even de weersverwachting. Je wilt toch niet dat je prachtige date-coupe straks wordt verpest door de regen?  

Lees ook: 10 tips voor je first date!