date-ideeën lockdown Valentijnsdag date date-ideeën gespreksstof

5x leuke date-ideeën die je tijdens de lockdown kunt doen

Heeft een hottie jou op date gevraagd, maar heb je geen idee wat jullie kunnen doen? No worries, girl! Wij zetten vijf leuke date-ideeën die je tijdens de lockdown kunt doen voor je op een rijtje.

Picknicken

Hoe gezellig is het om samen te gaan picknicken? Neem een kleedje mee, sla jullie fave hapjes en drankjes in en genieten maar! Ben je bang dat de gespreksstof opraakt? Neem een pot met leuke vragen mee. Zo leer je elkaar beter kennen én hoef je niet bang te zijn voor awkward stiltes. Nice!

Buiten sporten

Vinden jullie het leuk om iets actiefs te doen? Ga samen buiten sporten! Dit kan in de vorm van skeeleren, mountainbiken, hardlopen of je kunt zelfs gewichtjes meenemen en lekker in de buitenlucht aan je summer body werken. Kun je meteen even kijken hoe sexy je date is tijdens het sporten, hihi.

Videobellen

Misschien is dit niet helemaal wat je in hoofd hebt als je aan een date denkt, maar het is wel een goed alternatief als je graag op afstand wil blijven, right? Praat gezellig over van alles en nog wat en voor je het weet is er alweer een uur voorbij. Is het niet zo gezellig? Doe dan net op je verbinding uitvalt. Ssst, die tip heb je niet van ons, hihi. 

Naar de McDonalds

Ben jij een echte fastfood lover? Haal wat lekkers te eten bij de McDonalds en eet het gezellig samen buiten in het zonnetje op. Als de date niet zo geslaagd is, heb je in ieder geval lekker Mac kunnen eten, haha!

Rondje wandelen 

Het lekkere weer komt er weer aan en dan is het heerlijk om lekker buiten uit te waaien. Ga een rondje lopen over het strand of in het bos bijvoorbeeld. Zo kun je elkaar beter leren kennen en je bent meteen weer even buiten geweest. Win-win, right? 

Heb jij nog een leuke tip?

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen