type quiz zoener loyale girlfriend zoenen met beugel gebruikt leren zoenen als een pro goede zoener gezoend met vriendje van BFF red flags

5x red flags in een relatie waarvoor je moet uitkijken

Relaties kunnen superleuk zijn, maar soms ook niet. Als je deze red flags herkent in je relatie, kun je het best met je lover in gesprek gaan. Jij verdient alleen het beste, girl!

Flirten

Flirt je lover met andere boys/girls? Dan is dat geen goed teken. Het is niet fijn als degene waarmee je samen bent anderen op een flirty manier aandacht geeft. Misschien heeft je bae niet door dat hij/zij dat doet, maar maak duidelijk dat je het niet fijn vindt.

Bad feelings

Hoe laat je lover je voelen over jezelf? Als je bae ervoor zorgt dat je je onzeker voelt dan gaat er iets niet goed. Jij bent een geweldig persoon en je lover zou jou zo ook moeten laten voelen.

Lees ook: Verbeter je relatie met deze skill

Luisteren

Goede communicatie is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Daarbij moeten jullie goed naar elkaar luisteren. Luistert jouw lover naar wat je zegt of heeft je bae zijn/haar aandacht er nooit bij?

Too much pressure

Het is niet oké als iemand je forceert iets te doen wat je niet wil. Als je lover bijvoorbeeld al seks wil hebben en jij niet, mag hij/zij je niet forceren om het toch te doen. Je lover moet respect hebben voor jou en je grenzen.

Friends

Je friends zien de red flags vaak eerder dan jijzelf. Ze hebben niet altijd gelijk, maar soms helpt het om te luisteren naar wat je vriendinnen denken over je relatie. Neem niet direct aan wat ze zeggen, maar misschien hebben ze een punt.

Lees ook:

Beeld: 123RF

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen