relatie voorbij breakup vreemdgaan vreemdgaat

5x tips om het uit te maken

Het uitmaken met je lover is nooit leuk om te doen en kan ook goed misgaan. Wij hebben daarom een aantal tips voor jou bedacht zodat je break-up zo soepel mogelijk verloopt.

Wacht niet te lang

Het uitmaken met je lover is niet leuk om te doen. Je gaat degene waarschijnlijk pijn doen en dat geeft geen fijn gevoel. Als je weet dat je het wil uitmaken, doe het dan zo snel mogelijk. Verlos je bae, zodat jullie allebei verder kunnen gaan.

Schrijf het op

Als je eenmaal voor je lover zit om het uit te maken, vergeet je vaak wat je wil zeggen. Schrijf daarom op wat je wil zeggen. Als je dan iets vergeet, kun je altijd nog even spieken.

Juiste moment

Er is een plek en tijd voor alles, zo ook voor een break-up. Denk goed na over waar en wanneer je het gaat uitmaken. Op een plek met veel mensen en rumoer is niet verstandig. Doe het ook niet vlak voor een belangrijke dag, zoals een verjaardag of tentamendag.

Face-to-face

Een van de belangrijkste tips die wij kunnen geven is: doe het face-to-face. Het is niet nice als iemand het met je uitmaakt via de telefoon. Het is onaardig en onpersoonlijk. Doe het daarom altijd in het echt.

No contact

Als je het eenmaal hebt uitgemaakt, kun je beter niet meer met hem/haar afspreken. Je ex wil je misschien nog terugwinnen, maar je mag hem/haar geen valse hoop geven. Het is daarom verstandig om even geen contact meer te hebben. Later kan dat wel weer als jullie daar behoefte aan hebben.

Beeld: Giphy, 123RF

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen