bad ongesteld

5x tips om seks meer relaxed te maken

Jij en bae zijn klaar voor de volgende stap, maar je vindt het nog een beetje spannend. Het is superbelangrijk dat je jezelf op je gemak voelt als je seks gaat hebben. Lees snel verder voor tips om seks meer relaxed te maken.

#1. Ademhalingsoefeningen

Diep in- en uitademen zorgt ervoor dat je hele lichaam zich ontspant. Als je helemaal ontspant, is het makkelijker om opgewonden te raken.

#2. Sexy talk

Het klinkt misschien niet sexy, maar het kan juist opwindend zijn om tegen elkaar te vertellen wat jullie met elkaar willen doen.

#3. Ontspannend drankje

Kruiden (zoals kamille) of groenten (bijvoorbeeld komkommers) kunnen je kalmeren. Drink een lekkere kruidenthee of maak komkommer met water voordat je gaat knuffelen met bae.

Lees ook: 5x dingen die per ongeluk kunnen gebeuren als je seks hebt

#4. Neem een lavendelbad

Neem de tijd om lekker in bad te gaan. Gebruik hierbij producten met lavendel, zoals olie, badzout of scrub. Lavendel heeft een kalmerende werking waardoor je lekker ontspannen wordt.

#5. Doe de lichten uit

Het klinkt misschien gek, maar het kan ontspannend werken om de lichten uit te doen. Onzeker zijn over je lichaam (wat helemaal niet nodig is) kan er namelijk voor zorgen dat je meer gespannen bent tijdens de seks.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen