break-up over ex heen komen quiz single leuk vind verliefd jongen Ruzie clingy zwanger klasgenootje vriendin

5x zo kom je over je ex heen

Je ex en jij hebben het leuk gehad, maar aan dat avontuur is een einde gekomen. Een break-up is nooit leuk; het is een verdrietige ervaring, maar gelukkig kom je er altijd weer bovenop. Hier staan een paar tips om over je ex heen te komen. Keep up, girl!

Huilen is oké

Een break-up is niet leuk en je mag daar best om huilen. Geef jezelf de kans om naar sad songs te luisteren, veel chocola te eten en lekker te huilen. Het is oké en niks om je voor te schamen. Ook al heb je het misschien zelf uitgemaakt; jij mag ook verdrietig zijn.

Accepteer de break-up

Probeer het uit je hoofd te zetten dat jullie weer bij elkaar komen. Als je echt over de break-up heen wil komen, moet je accepteren dat het uit is. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar we weten dat je het kunt. Stay strong, girl!

Keep your friends close

In de tijd van je break-up zijn je vrienden heel belangrijk. Ze kennen je ex en kunnen goed begrijpen hoe jij je voelt. Praat met ze over je gevoelens en laat ze je troosten. Zij willen het beste voor jou!

Neem afstand

Het is makkelijk om contact te houden met je ex, maar zelfs als jullie vrienden blijven, is het beter om wat afstand te nemen. Zorg dat jij en je ex even geen contact hebben, zodat je hem/haar uit je hoofd kunt zetten.

Geef jezelf tijd

Ten slotte is het belangrijk om jezelf tijd te gunnen. Sommige girls zijn binnen een week over hun ex heen en andere doen daar maanden over. Het is allemaal goed, zolang het je maar niet tegenhoudt om andere dingen te doen. Je denkt misschien dat je er nooit overheen komt, maar komt echt wel goed.

Lees ook:

Beeld:  123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen