kussengevecht

6 dingen die je wilt weten als je voor de eerste keer gaat pijpen

Je bent helemaal verliefd en je lover is ook op jou. Goed nieuws! En dan begint hij ineens over pijpen. Maarre… wat is dat eigenlijk? En moet je dat doen als je een relatie hebt? Lees hier alles wat je wilt weten als je voor de eerste keer een boy gaat pijpen!

#1 Wat is pijpen?

Bij pijpen neem je de penis van je lover in je mond. Door te zuigen, zoenen en likken zorg je ervoor dat een boy een prettig gevoel krijgt. Zo kan hij uiteindelijk klaarkomen.

#2 Hoe pijp je?

Wat boys wel of niet lekker vinden, verschilt per jongen. Als je voor de eerste keer gaat pijpen, kun je beginnen met over de eikel (het topje van de penis) likken of zuigen. Ook kun je over de lengte van de penis bewegingen maken met je tong. Je merkt vanzelf wat hij lekker vindt. Gebruik in elk geval niet je tanden: een penis is een gevoelig gebied.

#3 Komt een jongen dan in je mond klaar?

Dat kan. Sommige girls vinden het prima om een boy in hun mond te laten klaarkomen en slikken het sperma zelfs door. Andere girls spugen het sperma na afloop uit of halen de penis net voor een boy klaarkomt uit hun mond, zodat hij ergens anders klaarkomt.

#4 Kun je er zwanger van pijpen worden?

Nope. Het sperma dat je misschien doorslikt, komt in je maag terecht, niet in je baarmoeder. Zwanger kun je er dus niet van worden. Hoef je dan ook geen condoom te gebruiken? Jawel! Je kunt dan misschien niet zwanger worden van pijpen, je kunt er wel een soa door oplopen. Dat wil je of course niet!

#5 Vinden alle boys het fijn?

Iedere boy is anders, maar de meeste vinden gepijpt worden heel opwindend. Twijfel je? Vraag dan eens aan je lover of hij het fijn zou vinden.

#6 Wat moet je doen als je het niet wilt?

Dan zeg je tegen je lover dat je het niet wilt. Seks moet je allebei fijn vinden. Daarbij mag je soms best je grenzen een beetje verleggen, maar zolang jij pijpen maar eng of vies vindt, hoef je het of course niet te doen, ook niet als je boyfriend het wel heel graag zou willen.

[shoppable_snippet id=156d]

Lees ook:

Beeld 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij al seks gehad?

Gerelateerde artikelen