Vanavond is het zo ver: je gaat je crush eindelijk zien! Jullie gaan op date, of komen op hetzelfde feestje. Eén ding is zeker: jullie gaan zoenen. Of misschien toch niet… Lees verder voor zes situaties waarin je die French kiss even laat zitten.

#1. De jongen is niet leuk
Je dacht echt dat je hem leuk vond, maar als je met hem op date bent, blijkt hij ineens een heel raar gevoel voor humor te hebben én vind je hem helemaal niet aantrekkelijk. Nope, met deze boy ga jij echt niet zoenen.

#2. Iedereen staat naar je te kijken
Een feestje waar jullie de grootste attractie zijn, omdat iedereen nieuwsgierig staat te kijken wanneer jullie nu eindelijk eens gaan zoenen? Zo niet relaxed…

#3. Je hebt net een nieuwe superstrakke beugel
Zoenen terwijl je mond niet echt open kan. Au!

Lees ook: 13 dingen die je nog niet wist over zoenen

#4. Je hebt een enorme berg knoflook gegeten voor het feestje
Hangt er een walm om je heen en komt de lucht zelfs uit je poriën? Dan is dit niet helemaal het moment. Tenzij hij net zo veel knoflook heeft gegeten als jij en er niets meer van ruikt of course.

#5. Je vriendinnen zeggen dat het echt moet
Uh ja… Als zij zo graag willen zoenen, doen ze het maar lekker zelf. Jij bepaalt echt zelf wel wanneer je iemand leuk genoeg vindt om iemand mee te zoenen.

#6. Je bent onwijs verkouden
Ook een gevalletje ‘misschien niet vanavond’: een enorme verkoudheid. Als je nu al nauwelijks adem kunt halen, is het echt niet chill als je ook nog eens je mond afsluit door te zoenen. Tenzij je behalve wat speeksel ook snot uit wilt wisselen, kun je misschien beter een weekje wachten…

Lees ook: Leer zoenen als een pro!