Je kent het vast wel: je stuurt je crush een appje en wacht vol spanning op zijn antwoord. Maar dan is het al drie kwartier later en heeft hij nog steeds niet gereageerd… Wat zou de reden zijn? Heb je iets verkeerds gedaan? GIRLZ zet de mogelijke redenen voor je op een rijtje!

1. Hij heeft het druk
Misschien is je crush even bezig. Hij heeft huiswerk of is aan het sporten en kan dan onmogelijk reageren. Geduld is een schone zaak!

2. Hij is in gezelschap
Hij zou samen met zijn familie of vrienden kunnen zijn en op zulke momenten is het not done om continu op je mobiel te kijken.

3. Hij wil even rust
Jullie appen de hele dag door, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat… Misschien wordt het hem iets te veel en wil hij eventjes rust. Als je dit vermoedt, kun je het hem gewoon vragen!

4. Hij is chagrijnig
Misschien heeft-ie zijn dag niet en dus geen zin om gezellig te doen.

5. ‘Laatst gezien’ uit
Hij heeft zijn ‘laatst gezien’-status uitgeschakeld, waardoor je nooit zeker weet of hij je wel écht negeert. Misschien heeft hij het nog helemaal niet gelezen en dan is het logisch dat je nog geen antwoord hebt!

6. Hij speelt hard to get
Misschien doet hij het wel expres, maar met een positieve reden! Hij wil ‘mysterieus’ en ‘onbereikbaar’ voor je zijn en dan is meteen terugappen natuurlijk een no go. En als jij je er druk om maakt, is de missie blijkbaar geslaagd 😉

Lees ook: dit zegt hij… en dit bedoelt hij…