Je vindt hem supercute en soms heb je het idee dat hij jou ook wel ziet zitten, maar waarom praat hij dan niet gewoon met je? Tja, ook boys kunnen shy zijn! Check deze tekenen maar eens.

#1. Online is-ie wel enthousiast
In real life heb je soms het idee dat-ie nauwelijks weet dat je bestaat, maar op de app krijg je hele verhalen en, wie weet, zelfs een kusje. Yep, shy boys vinden het vaak makkelijker om te praten met een scherm ertussen. Lekker terugappen dus.

#2. Hij kijkt naar je
Af en toe zie je hem vanuit je ooghoeken naar je kijken, maar zodra je zijn kant opkijkt, kijkt hij snel weer weg. Deze boy houdt heel goed in de gaten wat jij doet. Tenzij je naakt in de aula aan het dansen was, is dat een veelbelovend teken!

#3. Je ziet hem overal waar je bent
Is dat even toevallig! Hij hangt in de pauze ineens rond in de hoek waar jij en je friends ook altijd zitten. Oh, en of course moet hij ook mee naar alle trainingen van zijn zusje, die voor jou sport. Zelfs als zij dat niet zo waardeert…

Lees ook: Complimentjes van boys die eigenlijk niet leuk zijn

#4. Hij wordt nerveus
Steeds als jij voorbijkomt, laat hij iets vallen of frunnikt hij aan zijn kleding. Nervous much, deze boy! En da’s een goed teken, want een meisje dat hem niets doet, maakt hem ook niet zenuwachtig.

#5. Hij helpt je
Snap jij geen snars van geschiedenis? Hij wil wel een paar uurtjes vrije tijd opofferen om je precies uit te leggen hoe het zat met de Fransen en de Tweede Wereldoorlog. Zo sweet! Die eerste move zul je wel zelf moeten maken, though, want deze boy is echt te verlegen om over iets anders dan tanks te beginnen.

#6. Hij onthoudt alles wat je zegt en doet
Drie weken geleden heb je een keer gezegd dat mango je lievelingsfruit is en nu biedt hij je een paar stukjes aan, omdat β€˜jij het zo lekker vindt’. Aaaah, deze boy probeert echt indruk te maken!

Lees ook: 5 tekenen dat je wordt gefriendzoned