meisje hartjes

6x zo kom je erachter of een meisje lesbisch is

Kijkt die girl uit de klas wel erg vaak naar je? Het is soms best lastig inschatten of iemand (ook) op meisjes valt. Lees snel verder hoe jij erachter kan komen!

#1. Veel oogcontact

Het begint op te vallen: ze kijkt wel érg vaak naar je. Doet ze dit op een flirterige manier? Dat zou weleens kunnen betekenen dat ze interesse in je heeft.

#2. Ze praat niet mee over boys

Als jullie samen zijn met je friends, wordt er vaak gepraat over de knapste hunk van de klas. Jullie zijn de enigen die niet meepraten. Het zou kunnen dat ze er met haar gedachten niet bij is, maar misschien is ze wel helemaal niet geïnteresseerd in boys.

#3. Ze doet vaag over daten

Als jullie het over daten hebben, laat ze niet zoveel los. Ze praat niet over haar ‘ex-vriendje’ of ‘ex-vriendin’, maar ze zegt bijvoorbeeld alleen ‘mijn ex…’.

Lees ook: 8 tips om een meisje mee uit te vragen

#4. Ze gaat in op jouw geflirt

Raak per ongeluk haar arm aan als je een grap maakt, of maak een flirterige, plagerige opmerking. Gaat ze erin mee? Goed teken!

#5. Hoe reageert ze?

Praat bijvoorbeeld over je ex-vriendin of een ander meisje op wie je ooit een crush had. Als je in deze girl geïnteresseerd bent, moet je haar laten weten dat je lesbisch bent. Volgende stap is afwachten hoe ze hierop reageert…

#6. Je onderbuikgevoel

Weet je niet zeker of ze op meisjes valt, maar heb je wel een onderbuikgevoel? Je voelt het waarschijnlijk goed aan, dus ga af op je gevoel. Zoek contact en vraag haar mee uit!

Lees ook: 10 dingen die elke lesbische girl herkent

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Val jij op meisjes?

 • lovertje10love
  Reactie: nee
  Beantwoorden
 • tessie
  tessie
  Reactie: Fout. Lesbische meisjes praten net zo goed mee over boys, ookal zijn ze er niet in geinteresseerd. Misverstand.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen