Weet jij eigenlijk wat boys supervervelend vinden aan girls? Misschien dat gegiechel in de klas of de groepsuitjes naar de WC? Ben jij benieuwd? Check dan nu 7 dingen die boys vervelend vinden aan girls.

#1 Girls die smoezen met elkaar
Als boys ergens een hekel aan hebben is het wel aan gesmoes en geroddel. Girls vinden dat misschien superontspannend, maar boys vinden het echt vre-se-lijk!

#2 Girls die altijd samen naar het toilet gaan
Als je met een vriendengroep ergens bent, ga jij of course met je besties naar de wc. Boys snappen daar helemaal niets van. En het is of course best ongezellig voor ze dat ineens de helft van de groep naar weg is…

#3 Klagen en zeuren
Boys vinden dat girls nogal veel kunnen zeuren. Maar ja… als het te warm is laat je het weten en tja als het veel te koud is laat je dat ook even weten! Logisch toch?!

Lees ook: 13 verschillen tussen boys en girls 

#4 Zeggen dat er niks aan de hand is.
Herkenbaar toch girls? Dat bokkige gedrag van ons! In ons hoofd weet je supergoed wat er aan de hand is, maar als hij het vraagt zeg je: ‘niks’. Girls willen gewoon een statement maken, maar boys kunnen dit niet altijd waarderen.

#5 Als een girl moedertje speelt over een boy  
Misschien het vrouwelijke instict? Hij vindt het supervervelend als jij klinkt als zijn moeder! Je bedoelt het vast goed, maar soms kan het superbazig over komen.

#6  De kledingcrisis
Veel boys snappen niet dat je na een uur nog geen keuze hebt gemaakt. Boys zijn vaak wat makkelijker met kleding. In de zomer trekken ze een korte broek aan met een shirt. In de winter een spijkerbroek met trui. Simpel hè…

#7  Als girls iets op het laatste moment doen.
Dit vinden boys supervervelend. Op de valreep werk jij nog net even je mascara bij… Oeps dat duurde wel wat langer dan één minuutje! 

Lees ook: 11 dingen die je nog niet wist over boys