Man, wat een hottie zit er bij jou op school! Je wilt het liefst meteen een move maken, maar hoe die je dat? Check de tips en je weet het!

#1. Zoek een favo spot in de buurt van je crush
Zit je lover to be altijd op dezelfde plek in de aula? Dan kan het zomaar zijn dat de tafel ernaast ineens de lievelingsspot wordt van je friends en jou dit jaar. Kunnen jullie lekker loeren.

#2. Leen iets
Oeps, ben je toch net je rekenmachine vergeten! Ja, dan moet je die van je bae wel gebruiken, of course.

#3. Geef een complimentje
Iedereen vindt het leuk om complimenten te krijgen. Jouw crush dus ook. En: nadat je iets aardigs hebt gezegd, volgt er vaak vanzelf een gesprekje. Hoe nice!

#4. Kijk extra vaak
Het is the oldest trick in the book en hij werkt nog steeds: kijk naar je crush, kijk even weg en kijk weer even. Interesse gegarandeerd.

Lees ook: 10 tekenen dat hij met je flirt

#5. Doe iets samen
Zit je lover to be bij het schooltoneel? Dan moet jij of course ook even ontdekken of je niet een enorm groot acteertalent hebt/ het decor gaan schilderen/ je bemoeien met de regie. Als jullie elkaar vaak zien, is de kans groter dat er iets opbloeit.

#6. Zorg voor kauwgum
‘Wil je er ook een?’ is een prima ijsbreker.

#7. Ga samen naar school
Moeten jullie ongeveer dezelfde route afleggen? Zoek dan uit hoe laat je crush langs een bepaald punt komt en kom hem elke ochtend ‘toevallig’ tegen. Vooral effectief als jullie allebei alleen naar school gaan.

Lees ook: 6 tekenen dat hij verlegen is