Yes! Eindelijk heb je het nummer van je crush gescoord. Tijd dus om zijn hart te veroveren met jouw appjes, maar hoe pak je dat het handigst aan? Check deze tips en voor je het weet zijn jullie forever in love!

#1. Verzin iets origineels
Je hebt al je moed bij elkaar geschraapt en ‘hoi’ naar hem geappt. Hij stuurt ‘hoi’ terug, jij vraagt ‘hoe is het’ en dan vallen jullie stil… Horror! Om dit te voorkomen kun je het beste al wat onderwerpen bedacht hebben voor je gaat appen. Vraag bijvoorbeeld naar zijn favoriete sport of plannen voor dat weekend. Als jullie gesprek eenmaal begonnen is, gaan jullie vanzelf verder.

#2. Geef een complimentje
Iedereen vindt het leuk om complimentjes te krijgen, de boy van je dromen dus ook.

#3. Controleer de ontvanger
Dat berichtje vol hartjes wil je niet naar je wiskundeleraar sturen… Controleer daarom altijd de ontvanger voor je op send drukt.

#4.  Reageer niet te laat
Playing hard to get klinkt leuk, maar als jij steeds 24 uur of langer wacht met het beantwoorden van zijn berichtjes, krijgen jullie natuurlijk nooit een relatie. Babbel er daarom lekker op los! Check wel even of hij jullie gesprekken net zo leuk vindt als hij. Als jij steeds moet beginnen en hij alleen korte antwoorden geeft, vind jij het misschien leuker dan hij om te apppen…

Lees ook: 10 tips om te flirten als je erg verlegen bent

#5. Gebruik smileys
Iemand met geschreven woorden versieren, is altijd een beetje tricky. Misschien leest hij jouw grappige opmerking wel heel anders dan jij die bedoelde… Gebruik daarom lekker veel smileys, dan kan hij er vast ook om lachen.

#6. Ga niet te snel
Natuurlijk kun je na een tijdje door laten schemeren dat je hem wel erg leuk vindt, maar jongens houden er vaak niet zo van om meteen bedolven te worden onder een stortvloed van hartjes en ‘ik hou van jou’s’. En eigenlijk zou je het zelf ook best een beetje eng vinden als iemand dat al heel snel deed, toch?

#7. Nodig hem uit voor een date in real life…
Na al dat appen is het tijd voor het echte werk!

Lees ook: 15 dingen die je nooit moet doen tijdens het flirten