Je eerste zoen is natuurlijk superspeciaal, maar dat wil niet zeggen dat alles ook meteen flawless verloopt. Veel girls blunderen best een beetje tijdens hun first kiss. Lees snel verder voor 7 herkenbare dingen die kunnen gebeuren tijdens je eerste zoen!

#1. Het is na 20 seconden weer afgelopen
In de film duurde het uren en uren, maar jullie waren na een seconde of… 20 al wel weer klaar met zoenen. Tja, je moet nu eenmaal ook ademhalen tussendoor.Β 

#2. Je gebruikt iets te veel tong
Het heet tongzoenen, dus het is helemaal niet gek dat jij je tong zo ongeveer tot zijn huig in zijn mond propte, toch? Om te ontdekken dat je ook met het puntje van je tong of zelfs zonder tong prima kunt zoenen had je nog een paar sessies nodig.

#3. Je vergeet je hoofd te draaien
En dus knalden jullie neuzen nogal pijnlijk tegen elkaar. Nou ja, een gezamenlijke blauwe plek is ook een teken van ware liefde, toch?

#4. Het is nogal nat
De romantische komedies hadden jou nooit laten zien dat een first kiss niet alleen romantisch, maar ook koud en nat is.

#5. Je handen zitten in de weg
Op zijn billen, op zijn rug, naast je lichaam: tijdens het zoenen was jij niet alleen bezig met je mond, maar ook met je handen. Waar moest je die eigenlijk laten?

#6. Jullie beugels knallen tegen elkaar
Natuurlijk hoeft een beugel geen enkele belemmering te zijn voor een goede zoensessie, maar de eerste keer knalden jullie even stevig tegen elkaar met jullie hekwerkjes. Toch net iets minder romantisch dan je had gedacht…

#7. Ongemakkelijke afloop
En daar zaten jullie dan, naast elkaar. Jullie hadden gezoend, maar waar moest je het nu in vredesnaam over hebben?

Lees ook: Zo word je een betere zoener