Je bent helemaal smoor en soms geloof je dat jullie echt flow hebben, maar het lijkt niet helemaal te werken. Doet je crush één van deze dingen? Dan wordt het misschien toch niets tussen jullie.

#1. Je bent opvulling
Word je alleen geappt als iedereen op vakantie is? En hoor je he-le-maal niets als de rest weer terug is? Dan zijn jullie waarschijnlijk geen match made in heaven, maar sta jij op het lijstje ‘leuk voor een keertje’.

#2. Jullie dates gaan maar om één ding
Van praten kwam het niet echt, want jullie begonnen meteen te zoenen. En daarna werd het stil tussen jullie. Heel stil. Of course is er niets mis mee om een potje te tongworstelen als jullie je daar allebei goed bij voelen, maar als de date alleen daarom lijkt te gaan, kun je je afvragen of jullie wel echt bij elkaar passen.

#3. Jij moet altijd het initiatief nemen
Komen alle appjes waarin het gaat over een date van jou? En reageert je crush dan met ‘we zullen wel zien’ of ‘misschien’? Dan ben jij waarschijnlijk de enige met gevoelens. Time to let go.

#4. Er wordt openlijk geflirt met andere girls
Je crush kijkt vaker naar de billen van de serveerster dan naar jou. Not a good sign, girl. Not at all good.

Lees ook: 5 tekenen dat je wordt gefriendzoned

#5. Je crush negeert je in gezelschap
Als jullie met zijn tweeën zijn, is het hartstikke gezellig, maar zodra er vrienden bij komen, lijkt het ineens alsof jullie elkaar helemaal niet kennen. Dat kan een teken van verlegenheid zijn, maar als jullie relatie echt geheim lijkt te moeten blijven, is er waarschijnlijk iets mis.

#6. Je krijgt geen antwoord op appjes
Of in elk geval niet op een normaal moment. Iemand die je een week negeert, zat of in de jungle of is niet zo geïnteresseerd in je. Bummer, maar het is echt beter om dan door te gaan.

#7. Je voelt je niet op je gemak
A little nerves is normaal tijdens een eerste date, maar als dat ongemakkelijke gevoel blijft, passen jullie waarschijnlijk toch niet supergoed bij elkaar. 

Lees ook: 9 tekenen dat je crush een player is