Oeh… je hebt het helemaal te pakken! Je crush is echt de allerleukste boy ooit! Alleen jammer dat-ie niet weet dat jij bestaat. Met deze tips breng je daar supersnel verandering in.

#1. Stuur hem een appje
Heb je zijn nummer? Nice! Stuur hem dan eens een appje. Weet je niet waarover je moet praten? Vraag hem wat het huiswerk is, of hij ook naar dat leuke feestje gaat of wat zijn favo restaurant is (omdat je met je BFF ergens wilt eten waar het echt goed is.) Als jullie eenmaal aan het praten zijn, kletsen jullie daarna vast door. 

#2. Geef hem een complimentje
Of-ie nou een leuk shirt draagt of je helpt met het oprapen van je schoolboeken die je echt he-le-maal per ongeluk voor zijn voeten liet vallen, er is altijd wel iets om hem een complimentje over te geven, toch? En omdat hij vast niet de hele dag wordt gecomplimenteerd, onthoudt-ie je nog beter ook. 

#3. Doe een groepsactiviteit
Als jullie gemeenschappelijke vrienden hebben, is een groepsactiviteit de perfecte plek voor een volgende move. En of course ben jij de hele tijd bij hem in de buurt! 

#4. Vraag hem of hij iets wil drinken
Tja, ook boys kunnen verlegen zijn. Als jij graag wilt weten wat die leuke boy van je vindt, kun je hem ook gewoon zelf een drankje aanbieden. Hoef je tenminste niet de hele avond staan te wachten tot hij naar jou toe komt.

Lees ook: De 10 beste plekken om te flirten

#5. Maak oogcontact
Lichaamstaal is superbelangrijk tijdens het flirten! Kijk je crush daarom altijd aan en buig een klein beetje naar hem toe als jullie praten. Houd het verder wel subtiel, je komt nogal freaky over als je dit overdrijft.

#6. Raak hem aan
Heb jij ook altijd het idee dat er een ravijn gaapt tussen jou en je crush? Raak hem dan eens subtiel aan, door even je hand op zijn rug te leggen als je achter hem langs moet of door wat naar hem toe te schuiven als jullie naast elkaar zitten.

#7. Praat!
Nog altijd de handigste manier om te weten of iemand je ziet zitten: vertel hem dat jij hem in elk geval wel leuk vindt. Dat hoef je niet meteen heel duidelijk te zeggen, je kunt ook hinten dat jij verliefd bent. Met een beetje mazzel vraagt hij dan door. Scheelt je heel veel gestaar. 😉

Lees ook: 11 dingen die je nog niet wist over boys