Liket een bepaalde boy ook altijd jouw profielfoto’s? Oeh, wie weet is het een versierpoging! Sommige lovers willen met je flirten, maar doen het zo subtiel dat jij het niet eens doorhebt. Check nu 7 versierpogingen die elke girl over het hoofd ziet.

#1 Je wordt geplaagd
Je krijgt kinderachtige plaaggrapjes naar je hoofd toe geslingerd. Best irritant, maar meisjes plagen = kusjes vragen. Dit is een stiekeme hint om je aandacht te trekken.

#2 Vragen hoe je dag was
Zozo… elke dag interesse tonen! In eerste instantie denk je dat het gewoon een praatje is, maar stiekem zit er meer achter. Diegene heeft interesse in jou

Lees ook: 6 tekenen dat hij jou leuk vindt

#3 Je helpen
Als je hulp nodig hebt, zal diegene je helpen. Zonder dat jij het door hebt wil iemand indruk op je maken! Jij ziet het als lieve daad, maar de ander zag het als dé perfecte gelegenheid om bij jou in de buurt te komen.

#4 Een onopvallend compliment geven
Dit zal geen overdreven compliment zijn, maar gewoon een kleine opmerking over je nieuwe sneakers of goed grap.

Lees ook: Versier je crush in 7 dagen

#5 Het opnemen voor jou
Iemand die je wil versieren zal sneller jouw kant kiezen in een discussie. Op dat moment denk jij: ‘yes, iemand is het met me eens’. De ander probeert hier juist mee te zeggen: ‘ik sta achter je en ik vind je leuk’.

#6 Berichtjes ontvangen met vragen
Hoe vaker dit gebeurt, hoe verdachter het is. Merk je dat iemand dit vaker doet en meer interesse blijft tonen? Dan heb je waarschijnlijk niet gezien dat die boy je probeert te versieren door zich ‘dom’ voor te doen.

#7 Uitsloven
Als jij in de buurt bent, begint je crush zich ineens flink uit te sloven.  wheely op de fiets? Een stoer verhaal vertellen aan friends? Je denkt dat dit niet voor jou bedoeld is, maar dat zou best wel eens anders kunnen zitten…  Let er eens wat vaker op.

Test: Is je crush ook gek op jou?