gesprek crush

7x manieren om een (online) gesprek te beginnen met je crush

Je crush zien in deze tijden is lastig, laat staan een gesprek subtiel beginnen. Dat betekent niet dat je kunt stilzitten, want wij hebben de beste manieren op een gesprek te beginnen met je potential bae op een rijtje gezet! Good luck, babe.

#1. Grappige openingszin

Er zijn genoeg openingszinnen om een gesprek op een grappige manier mee te beginnen. Je scoort sowieso al punten als je je crush kunt laten lachen via Instagram of Snapchat! PS: wist je dat jongens het stiekem leuk vinden om als eerst versierd te worden door een meisje?

#2. Straight to the point

Het is een gedurfde manier, maar dan weten jij en je crush wel meteen waar het op staat. ‘Hey, ik vind dat je er leuk uitziet’ of ‘Met jou zou ik wel willen daten’ zijn goede manieren op het gesprek te openen.

#3. Stel een vraag

Als je crush bij je in de klas zit, kun je bijvoorbeeld een schoolgerelateerde vraag sturen. Bijvoorbeeld iets lekker subtiels als: ‘Snap jij deze opdracht van het huiswerk?’. Als je crush dan supergeïnteresseerd en niet kortaf reageert, weet je dat het goed zit.

#4. Reageren op een verhaal

Je crush post vast weleens iets op Instagram Stories of op Snapchat. Dan kun je je kans grijpen en erop reageren met bijvoorbeeld hartjesogen of iets anders leuks. Hoe smooth is dat?

#5. Oude foto liken

Een hele subtiele manier om je crush te laten weten dat je interesse hebt: een oude foto liken. Dit overkomt ons vaak per ongeluk, maar als je je like laat staan, merkt je crush je sowieso op. Als hij/zij je foto terugliket, kun je een gesprekje beginnen over het liken.

#6. Een meme doorsturen

‘Dit deed me denken aan jou’ vindt je crush sowieso cute om te horen. Of het nu iets funny of sweet is, een meme doorsturen is altijd leuk! Misschien stuurt je potential bae je daarna wel memes terug… Romantisch!

#7. Een streak beginnen

Als je een streak op Snapchat hebt, moet je elkaar elke dag een foto of filmpje sturen om de streak te behouden. Dat betekent dat je elke dag een kans hebt om erop te reageren en lekker te kletsen met je crush. Yes!

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen