verliefd thuis date

7x thuis op date gaan met je bae

Wil jij je crush een keer op date vragen? Of hebben jij en je lover elkaar lang niet gezien? In tijden als deze is een standaard date helaas niet mogelijk. Gelukkig hebben wij zeven superleuke ideeën om thuis op date te gaan. Yay!

Picknick

We merken dat de zon al wat harder begint te schijnen, maar picknicken in het park is nu geen optie. Heb je eraan gedacht om te picknicken in de tuin? Het is supergezellig en je hebt ook een beetje privacy. Maak lekkere sandwiches en smoothies en haal wat snacks om te zorgen voor een cute picknick.

Cooking for couples

Ben jij een keukenkoningin? Nu is hét moment om nieuwe recepten uit te proberen samen met je bae. Je hoeft niet per se naar een restaurant voor een heerlijk diner; organiseer er zelf een! Nodig je lover uit om een nieuw recept uit te proberen en eet jullie zelfgemaakte maaltijd op bij wat kaarslicht. #couplegoals

Netflix & cuddle

Deze date doen jullie misschien wel vaker, maar maak het deze keer extra cosy. Doe wat kaarsjes aan, pak er een warm deken bij en zorg voor lekkere snacks. Welke serie of film willen jullie graag zien? Nu is het moment om die te bekijken.

Creative date

Heb je weleens geprobeerd om op je lover te schilderen? Try it! Haal alle schilderspullen uit de kast en probeer elkaar na te schilderen. Jullie mogen elkaars schilderij niet zien tot deze helemaal klaar is. Is jouw kunstwerk goed gelukt?

Game night

Een funny spelletjesavond kan zorgen voor hilarische momenten. Je kunt ouderwetse spelletjes doen of met z’n tweeën gamen. Degene die het meest heeft gewonnen, mag een challenge bedenken voor de ander. So much fun!

Spa day

Een spadag hoef je niet alleen met je vriendinnen te doen; je bae kan vast ook wel een maskertje gebruiken. Doe lekkere maskertjes op, stoom je gezicht en laat je boo je skincare routine zien. Jullie zullen aan het eind van de dag helemaal relaxed zijn. Dit is een superleuke date voor thuis.

Couples yoga

Nu we allemaal binnen moeten zitten, kom je veel minder in beweging. Trek je bae mee van de bank en probeer koppelsyoga. Zoek een paar YouTubevideos op en probeer steeds moeilijkere oefeningen. Wedden dat jullie binnen vijf minuten in een deuk liggen? Haha!

Lees ook:

Beeld:  123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen