Je probeert al maanden je crush te versieren, maar helaas lijkt het alsof hij helemaal niet in de gaten heeft dat je zo je best doet. Check hier 8 versierpogingen die alle boys over het hoofd zien.

1. Foto’s liken
Je liked af en toe zijn nieuwe Instafoto, maar dat doen wel meerdere meiden. Hij zoekt hier niks achter, terwijl jij nu juist contact met hem probeert te zoeken op deze manier. Een reactie achterlaten in plaats van alleen een like, kan je hier al bij helpen.

2. Berichtjes sturen met vragen
Je wilt graag een gesprek met je crush. Om het gesprek een beetje op gang te houden, stel je veel vragen. Je bent nieuwsgierig naar zijn antwoord, maar hij denkt waarschijnlijk gewoon dat het normale interesse is in plaats van meer dan dat.

3. Mooie outfit
Speciaal voor jouw crush heb je jouw mooiste outfit aangetrokken. Maar hij ziet waarschijnlijk niet eens dat je iets anders aan hebt dan gisteren. Balen…

4. Hulp aanbieden
Jij wilt natuurlijk zo veel mogelijk bij jouw crush in de buurt zijn. En wat doe je dan? Juist, je hulp aanbieden! Bijvoorbeeld bij dat ene wiskundeproefwerk waar hij niet goed in is en jij toevallig wel. Hopelijk snapt hij nu eindelijk dat je het doet omdat je hem leuk vindt.

Lees ook: Yes or no: Elke dag huiswerk maken in de vakantie

5. Initiatief nemen
Wanneer je hem meevraagt naar de bioscoop moet hij toch wel snappen dat je hem wilt versieren? Helaas denken sommige jongens dat je dat gewoon doet omdat jullie goed bevriend zijn. Als je duidelijkheid wilt, moet je het hem toch écht vertellen.

6. Eten delen
‘Oh, ze zal vast wel niet meer hoeven,’ denkt hij waarschijnlijk wanneer je hem jouw eten aanbiedt. Eigenlijk wil jij er alleen maar voor zorgen dat jullie lekker dicht bij elkaar samen uit die zak chips eten. En dat jullie handen elkaar per ongeluk aanraken .

7. Samen fietsen
Hij vindt het saai om in zijn eentje te fietsen, dus hij is alleen maar blij als er iemand met hem meefietst. Het maakt hem verder eigenlijk niet zo heel veel uit of jij dat bent of zijn beste vriend. Als het maar gezellig is en hij niet alleen hoeft.

8. Oogcontact
Jij staart het liefst de hele dag naar je crush. Je probeert hem zo veel mogelijk in zijn ogen te kijken, maar zorgt er natuurlijk wel voor dat het niet ongemakkelijk wordt. Vaak draai je daarom je hoofd al weg na een paar seconden, terwijl dit best normaal is. Wil je dat een jongen merkt dat je hem probeert te versieren, glimlach dan ook lief en kijk hem nét iets te lang aan. 

Doe ook de quiz: Kun jij goed omgaan met geld?