porno niet opgewonden soorten zoenen

9 soorten zoenen en wat ze betekenen

Er bestaan verschillende soorten zoenen. Een kusje op je lippen, een french kiss, een kusje op je voorhoofd en nog veel meer! Wist jij al dat elke zoen iets anders betekent?

Kus op je mond

Dit lijkt misschien een beetje saai, maar niks is minder waar! Met dit kusje kun je je partner laten smakken naar meer. Sounds good, right?

French kiss

Dit is misschien wel de bekendste zoen. Een goede french kiss heeft precies de juiste hoeveelheid tong en beweging (geen wasmachine!). Het kan soms best lastig zijn, maar onthoud: practice makes perfect.

Kus op je voorhoofd

Dit is misschien wel de liefste kus uit het rijtje. Het geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Meestal krijg je deze kus alleen van een speciaal iemand, zoals je boy- of girlfriend. Cute!

Kus in je nek – soorten zoenen

Deze kus zorgt ervoor dat je partner opgewonden raakt en wordt dus meestal gegeven vóór of tijdens de seks. Oeh la la…

Snelle kus

Dit is een snelle, luchtige kus op je mond. De snelle kus is misschien de minst romantische kus uit het rijtje, maar als je zo’n kusje van je crush krijgt, hoeft het niet per se te betekenen dat je in de friendzone zit. *wink wink*

Kus op je wang

Deze kus geef je meestal aan familie of vriendinnen en betekent dan ook meestal dat er geen romantische connectie is. Geeft je crush een kusje op je wang? Probeer eens naar zijn gedrag te kijken en als dit ook vrij vriendschappelijk is, zit je waarschijnlijk in de friendzone.

In je lip bijten

Dit klinkt heel pijnlijk, maar is het zeker niet! Als je lover tijdens het zoenen in je lippen bijt, betekent dat dat hij/zij wel zin heeft in je. Doe voorzichtig als je dit doet en ga niet meteen all the way out, je weet tenslotte niet of je partner ervoor openstaat.

Kus op je hand

Dit vind je misschien een beetje zoetsappig omdat het vaak in romantische films wordt gedaan, maar probeer het eens. Begin je lover op zijn of haar hand te zoenen en ga dan langzaam iets verder, wedden dat hij/zij het lekker vindt?

Kus op je oorlel

Om je partner opgewonden te maken, kun je eens proberen om aan zijn/haar oorlel te zuigen. Er zitten superveel zenuwen in je oorlel, dus je zou je lover hier weleens helemaal crazy mee kunnen maken.

Welke zoen vind jij het lekkerst?

Lees ook:

Beeld: 123RF | Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen