talking fase crush

9x dingen die je herkent als je in de talking fase zit met je crush

In de talking fase met je crush zitten kan superleuk zijn, omdat je dan veel interesse in elkaar hebt en veel over elkaar te weten wil komen. Helaas gaat liefde nooit zonder obstakels en trust us, die zijn er een hoop in de talking fase. We’re sure dat jij deze dingen herkent!

#1. Likes you or likes you not?

Dit is de nummer-één-vraag die in jouw hoofd rondspookt. Er zijn een heleboel hints dat je bae jou ook ziet zitten, maar als je dan een dag bijna geen berichtjes krijgt, borrelen de twijfels op. En twijfels zijn the worst, we know.

#2. Stalkmodus geactiveerd

We know you’re ashamed of it, maar geef eerlijk toe: jij kan avonden rondzwerven op Google met je baes naam in het balkje om achter zijn grootste geheimen te komen. En soms kom je dingen tegen die je eigenlijk niet had willen weten…

#3. De bruiloft plannen… in je hoofd

Jij ziet het al voor je: een prachtig huwelijk in een supermooie jurk en daar staat je crush dan, bij het altaar. Je bae is helemaal verbaasd over hoe mooi je eruitziet en net wanneer jullie gaan zoenen, word je wakker. Keep dreaming, girl.

#4. Huh, waarom liket je crush die foto van die andere girl?

Uh, wie is zij? Zijn ex? Best friend? Zusje? Er zijn zoveel opties en jij wil het weten. Ruiken we daar nou een beetje jaloezie?

#5. Je telefoon obsessief checken

Voel jij je al aangesproken bij het liedje Obsessed van Mariah Carey? Je móet weten of je al een berichtje hebt van je crush, of je Snapchat al is geopend en of je Instagram Story is bekeken. En als je dan een berichtje krijgt, reageer je echt niet meteen. Pas over vijf minuten, anders lijk je… geobsedeerd.

#6. Elk berichtje overthinken

Bedoelde je crush het nu zo? Of toch niet? Hmm… Maar wat betekent dat ene woordje dan? Plotseling kan een zin wel driehonderdvijftig verschillende betekenissen hebben en jij aarzelt niet om ze allemaal eens goed te onderzoeken.

#7. Dat sprongetje dat je hart maakt als je een berichtje krijgt

Je zit al een minuut te wachten – wat overigens voelt als een uur – en dan is het eindelijk zover: je baes naam verschijnt bovenaan je telefoon en je lichaam maakt meteen allerlei verslavende stoffen aan. Oh my gosh…

#8. Hopeloos liefdesquizzen maken

Er spoken zoveel vragen rond in je hoofd als je een crush hebt en je durft ze natuurlijk niet te stellen. Daarom staan er een hoop quizzen voor je klaar die je wél antwoord geven. Weet je niet zeker of je bae jou ook leuk vindt? Test het hier!

#9. Extreem veel foto’s maken

Why, you wonder? Om extra indruk op je crush te maken, duh! En als je die mooie pic hebt gepost, is het tijd voor de waiting game. Heeft je crush het gezien, geliked, gecomment? Help! 

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen