Ik heb een probleem. Er zit een jongen in mijn klas op wie ik heel erg verliefd ben. Hij is heel leuk en ik kan hem vertrouwen, maar ik durf niks te doen en niks te zeggen.

Een jaar geleden gaf mijn vriendin een discofeest en toen heeft hij mij verkering gevraagd. Ik was toen heel verlegen en zei per ongeluk nee. Dat was natuurlijk een fout antwoord. Maar wat moet ik nu doen? Ik kan toch niet heel lang wachten. Ik ben erg verliefd – al twee jaar en eigenlijk weet ik niet of hij mij wel leuk vindt. Wat moet ik doen? Een heel erg verliefd meisje

Je bent al twee jaar verliefd en het is al een jaar geleden dat hij heeft gevraagd of je verkering met hem wilt… Je zegt dat je niet te lang wilt wachten, maar eigenlijk heb je al te lang gewacht. Nu weet je inderdaad niet meer zeker of hij je wel of niet leuk vindt. Aan de andere kant, hij heeft je al eens om verkering gevraagd, dus dat betekent dat hij je wel ziet zitten. Als je duidelijkheid wilt, zit er niets anders op dan al je moed te verzamelen en vragen of hij met jou wil… Als je het echt niet rechtstreeks durft, doe het dan via e-mail, Whatsapp of chat. Maar wacht nu niet meer te lang, daar word je alleen maar onzekerder van!

Lees ook: Zo vraag je een jongen mee uit