Ik ben een meisje van 16 jaar en ik werk bij een videotheek. Telkens als ik klaar ben met werken, loop ik naar achter. Mijn baas staat daar dan.

Als ik langsloop, vraagt hij steeds of ik naar zijn kantoor wil lopen. Als ik daar ben, doet hij gauw zijn deur op slot en pakt hij mij stevig vast. Ik wil dan weggaan, maar hij trekt mijn bloes uit. Hij gaat aan mijn borsten zitten en kust mij op vervelende plekken. Ik heb dit al tegen mijn vriendin gezegd, maar zij gelooft het niet. Ik heb er heel erge nachtmerries van. Help me please.
3 x anoniem

Het wordt hoog tijd voor een ander weekendbaantje! Sterker nog: je zou een officiΓ«le klacht moeten indienen tegen je baas. Seksuele intimidatie, aanranding… Het maakt niet uit hoe je het precies noemt, het is in ieder geval fout! Maar als je vriendin het al niet zo gemakkelijk gelooft, zul je ook wel begrijpen dat zo’n officiΓ«le klacht niet de makkelijkste weg is. Het blijft jouw woord tegen dat van hem. Aan de andere kant: als je er nachtmerries van hebt en je wilt dat hij het nooit meer doet, ook niet bij andere meisjes, dan is zo’n klacht nodig. Welke stappen je gaat ondernemen, is jouw eigen keuze. Dit moet in ieder geval ophouden, want je baas lijkt hier niet zomaar mee te stoppen en dan kan het helemaal verkeerd aflopen. Liever geen werk dan werk bij een baas die niet van je af kan blijven!