Ik wil eerst zeggen dat jullie een supervet blad hebben en dat jullie het goed doen om zo veel meiden te helpen met problemen. En nu mijn probleem. Het klinkt misschien dom en raar, maar ik ben bang dat ik de verkeerde man uitkies.

Bijvoorbeeld een loverboy of misschien iemand die vreemdgaat. Ik ben ook bang dat het een engerd kan worden die mij iets aandoet. Je hoort van alles op tv! Ik vind dit supereng. Wie kan me helpen om deze rare gedachten weg te blazen? En hoe kan ik trouwens zien dat een jongen lief en leuk is en niet een freak? Alvast bedankt. K.

Garanties dat je gelukkig wordt met die ene jongen, die zijn er niet in het leven. Maar je kunt het geluk wel een handje helpen. Als jij je op je gemak voelt bij een boy, als je hem durft te vertrouwen, als hij rekening houdt met jouw gevoelens, als je jezelf bij hem durft te zijn, als hij er voor je is als je hem nodig hebt, als je het gevoel hebt dat je geen dag zonder hem wilt, als je kunt zeggen wat je denkt en voelt… nou, dan kan hij maar zo jouw droomvent zijn. Toont hij geen respect, doet hij vooral waar hij zelf zin in heeft, luistert hij niet echt naar je, overtreedt hij jouw grenzen en ben je als de dood dat hij het uitmaakt als je niet doet wat hij wil? Dan is hij een nachtmerrie! Luister naar je gevoel, dat vertelt je meer dan je denkt.