Betrapt

Ik ben een meisje van zestien en ik heb al vijfenhalf jaar verkering met een heel lieve jongen. We hebben sinds kort ook seks met elkaar.

Ik ben een meisje van zestien en ik heb al vijfenhalf jaar verkering met een heel lieve jongen. We hebben sinds kort ook seks met elkaar.

Maar nu is er iets vreselijks gebeurd. Toen we laatst op mijn kamer bezig waren, kwam mijn moeder binnen. Ze zag ons. Mijn moeder is nu echt heel erg woedend en ik mag mijn vriend nooit meer zien. Maar ik hou nog heel erg veel van hem. Wat moet ik doen? Een verdrietig meisje

Natuurlijk vindt je moeder het vreselijk dat ze dit heeft gezien en het is ook logisch dat ze dat nooit meer mee wil maken. Maar hetzelfde geldt voor jou! Dit is natuurlijk de nachtmerrie van elk meisje! Je bent 16 en hebt al heel lang verkering. Dan kan je moeder eigenlijk wel verwachten dat jullie ondertussen seks hebben. Hoe graag ze het zou willen, het is ook niet iets dat ze kan tegenhouden. Als jij seks wilt hebben met een jongen, dan is er altijd wel een gelegenheid en een plek om het te doen. Het helpt dus niet dat ze je verbiedt om nog met je vriend om te gaan. Eigenlijk zou ze zelfs blij moeten zijn dat je het doet met een jongen die je vertrouwt en met wie je al vijf jaar verkering hebt. Praat daar met haar over. Vertel haar dat je zestien bent, dat je eraan toe bent om seks te hebben en dat zij dat niet kan tegenhouden. Als het in haar huis niet mag, dan is er altijd wel een andere plek te vinden waar jullie niet gestoord kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen