Ik twijfel of ik wel Γ©cht biseksueel bent…

Ik ben een meisje van 16 en zit eigenlijk best wel met een probleem. Ik heb altijd tegen iedereen gezegd dat ik biseksueel ben (wat ik ook dacht), maar ben er inmiddels achter gekomen dat ik voor jongens bijna niets voel.

Serieuze relaties heb ik vaker gehad met meisjes.Β Nu is alleen het nadeel dat ik het wel heel leuk vind om met jongens te zoenen en soms zelfs verder te gaan. Ook ben ik een ongelooflijke Miss Flirt waardoor er ook veel jongens verliefd op mij worden. Ik wil ze aan de ene kant niet afwijzen, maar aan de andere kant vind ik het heerlijk dat er mensen zijn die mij echt heel leuk vinden. Het is misschien een beetje een raar verhaal, maar wat moet ik er mee aan? Zouden jullie mij alsjeblieft willen helpen?

Hopeloos verward watervrouwtje

Stop mensen – en zeker jezelf – niet in een hokje.

Probeer jezelf niet in een hokje te stoppen. Homo, hetero, biseksueel – je bent wie je bent. Je wordt verliefd op iemand en dat kan een jongen of een meisje zijn. Je hoeft niet mensen af te wijzen omdat ze niet passen in het hokje dat jij hebt bedacht. Beoordeel mensen om wie ze zijn, of je ze aardig vindt en of ze bij jou persoonlijkheid passen, niet omdat ze in een hokje passen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: