Ik heb eigenlijk best wel een domme vraag. Ik ben al een tijdje aan het nadenken, alleen weet nog steeds het antwoord niet.

Het zit dus zo: ik ben een paar maandjes geleden jarig geweest en heb van mijn vriendje bioscoopkaartjes gekregen. We zijn dus gezellig samen naar de film geweest. Alleen, nu is hij bijna jarig, maar ik weet dus geen verjaardagscadeau. Hetzelfde geven vind ik niet leuk, ook al was het gezellig. Misschien hebben jullie tips? Dankjewel alvast! xx

Als je iets in dezelfde stijl zoekt – dus iets om samen te doen – dan kun je ook denken aan een avondje bowlen, karten of gezellig samen uit eten. Vind je dat te duur, dan kun je ook zelf iets koken, samen picknicken (op jouw kamer als het buiten regent) of je huurt een mooie dvd die jullie samen kunnen kijken. Misschien krijg je je ouders wel zo ver dat je een avondje het huis mag lenen zodat je de keuken en de tv in de woonkamer kunt gebruiken. Dan is het net alsof jullie al samenwonen… Je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ een cadeautje kopen: een cd, een kettinkje met een hartje (ieder een half hartje) of jouw naam erop, een lief knuffeltje, een beker of een poster. Er zijn genoeg winkels waar ze dat soort spulletjes verkopen. Veel plezier!