Ik heb een probleem. Ik was eerst verliefd op een heel leuke jongen, maar hij woonde ver weg. Op een gegeven moment wilde hij dat ik me uitkleedde voor de webcam.

Dat heb ik toen gedaan, want hij deed het ook. Nu heeft hij opnames gemaakt en bedreigt hij me steeds. Eerst negeerde ik hem, maar laatst stond hij met een mes in mijn straat. Ik had het geluk dat er mensen langskwamen en ik weg kon rennen. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe β€˜vriend’, ook hij woont over weg en wil me naakt voor de webcam; hij dwingt me er zowat toe. Maar eigenlijk ben ik op heel iemand anders verliefd, maar diegene weet van die eerste jongen en die opnames. Wat moet ik nou doen? L

Een ezel stoot zich over het algemeen… juist: niet twee keer aan dezelfde steen. En wat doe jij? Je laat je voor de tweede keer onder druk zetten om je kleren uit te trekken voor de webcam. Terwijl je weet wat er kan gebeuren! Wat je nu moet doen? Uit de buurt blijven van dergelijke foute vriendjes! En al helemaal niet zomaar je kleren uittrekken voor de cam. Voor niemand! Misschien is het zelfs een goed idee om jongens de komende maanden even helemaal links te laten liggen tot je van deze schok bent bekomen. Denk ondertussen eens goed na wat voor vriendje je precies zoekt, want nu lijkt het wel alsof je alleen maar verliefd wordt op de verkeerde jongens. Onthoud: zodra een jongen je onder druk zet, dreigt of eist dat je dingen doet die jij niet wilt doen, dan is hij fout!