Check het sterrenbeeld van hem

Wil jij meer over je crush te weten komen, zonder dat je hem het hemd van zijn lijf hoeft te vragen? Zoek zijn birthday en sterrenbeeld op en check hier zijn horoscoop! Zo weet jij binnen no time hoe je hem kunt inpalmen…

Wil jij meer over je crush te weten komen, zonder dat je hem het hemd van zijn lijf hoeft te vragen? Zoek zijn birthday en sterrenbeeld op en check hier zijn horoscoop! Zo weet jij binnen no time hoe je hem kunt inpalmen…

Boogschutter (23 november – 21 december)

Deze boy is lastig te doorgronden. Het lijkt wel of hij een grote muur om zich heen heeft gebouwd! Maar als je er eenmaal in geslaagd bent door hem heen te prikken, zal je hem nog véél leuker vinden dan je eigenlijk al vond… Ook kan deze guy impulsief zijn en is altijd erg positief.

How to flirt
Geef hem complimentjes! Hier heeft hij een zwak voor…Wees eerlijk tegen hem en vertel wat je zo leuk aan hem vindt.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Deze jongen is de slimste van de klas. Het lijkt wel of hij echt álles weet… Ook is hij verstandig en supergeduldig. En zijn humor is geweldig! Hij is supervriendelijk en een echte nice guy.

How to flirt
Verberg jouw intelligentie niet, maar laat het hem juist zien! Impress him met jouw kennis en wees vriendelijk tegen hem.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Deze boy is zeker niet boring. Hij weet altijd wel iets te verzinnen en van elke saaie schooldag een feestje te maken. Hij is grappig, lief en supersarcastisch. Hij is de drukste en meest rebelse guy van de klas en kan best een beetje eigenwijs zijn.

How to flirt
Humor is de keyword. Laat hem zien hoe grappig jij bent en vergeet ook niet om zijn grapjes te lachen. Je zult zien dat het werkt!

Vissen (20 februari – 20 maart)

Dit is een echte nice guy! Hij heeft superveel friends en iedereen op school mag hem. Hij is slim, lief en staat altijd klaar om je ergens mee te helpen. Alleen heeft hij soms nog wel een beetje moeite met ‘nee’ tegen iets of iemand zeggen…

How to flirt
Wees superlief tegen hem en maak geen grapjes die ten koste gaan van anderen. Ook mag je hem best laten weten dat hij eens voor zichzelf mag kiezen! Dat zal hij waarderen.

Ram (21 maart – 20 april)

Deze boy heeft energie voor tien. Het lijkt wel of hij nooit moe is… Hij is avontuurlijk en reist het liefst de hele wereld af. Hij heeft vaak moeite om zich te concentreren voor school en dan kan het nog wel eens voorkomen dat hij zijn huiswerk voor de les niet helemaal af heeft… Hij heeft zelfvertrouwen en is supercool.

How to flirt
Bied hem aan om hem te helpen met zijn huiswerk. Dat zal hij vast heel fijn vinden. Ook vindt hij het een echte must dat een meisje sportief is.

Stier (21 april – 21 mei)

Deze guy is supersociaal. Hij heeft superveel vrienden en praat met jan en alleman. Oók tijdens de les, waardoor hij vaak niet goed oplet. Oeps! Stiekem is hij heel romantisch en is niet graag alleen. Alleen kan hij soms wel een beetje jaloers zijn in een relatie….

How to flirt
Wees spontaan! Stap op hem af en maak een praatje. Deze boy is heel easy going, dus hij het gesprek zal zeker niet awkward zijn. En wees niet bang om een complimentje te maken tussendoor…

Tweelingen (22 mei – 20 juni)

Soms heeft deze boy nog wel eens de neiging om te snel een discussie met iemand aan te gaan. Hij kan betweterig zijn en geeft het niet snel toe als hij fout zit. Hoewel het ook wel héél vaak voorkomt dat hij het inderdaad goed heeft. De boy is namelijk superslim!

How to flirt
Deze guy houdt wel van een beetje temperament. Wees dus niet bang en ga die discussie met hem aan! Hij heeft iemand nodig die hem kan temmen…

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze boy is supergevoelig, geduldig en sociaal. Hij zal altijd voor je klaarstaan en is heel romantisch. Hij doet geen moeite zijn gevoelens voor jou te verbergen en is heel zorgzaam. Alleen moet je wel een beetje oppassen dat hij niet gekwetst is als je niet vaak genoeg zegt dat je hem leuk vindt…

How to flirt
Wees lief voor hem en help hem als dat nodig is. Maak complimentjes en plagerige grapjes. Gaat hij hier op in? He likes you!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In de klas is deze jongen altijd erg aanwezig. Hij weet precies hoe hij iedereen kan vermaken en op een feestje is hij degene die de show steelt. Hij is ijdel en praat graag over zichzelf. Maar heeft hij een relatie? Dan is dat ineens een stuk minder en heeft hij één en al oog voor jou!

How to flirt
Doe je mooiste outfit aan en lach verleidelijk naar hem. Vervolgens kun je naar hem toe gaan om een praatje te maken. Of maak een uitdagende opmerking naar hem in de klas. He likes that!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze jongen is werkelijk goed in álles. Bij de gymles rent hij de meeste rondjes van allemaal, hij haalt de hoogste cijfers en het lijkt wel of elke girl achter hem aanzit… Hoe doet hij dat toch? Hij is een control freak en perfectionist. Als hij iets doet, wil hij het goed doen. Oók als hij een relatie heeft dus!

How to flirt
Hard to get spelen is een tactiek die goed bij deze boy werkt. Hij wil moeite doen voor een meisje! Maar let hierbij wel op dat je hem wél laat weten dat je interesse in hem hebt. Anders zou hij het kunnen opvatten als een afwijzing!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Looks is iets wat deze boy heel belangrijk vindt. Hij doet er uren over zichzelf klaar te maken en ziet er altijd verzorgd uit. Hij houdt van shoppen, sporten en naar feestjes gaan. Op het eerste gezicht lijkt hij misschien niet zo vriendelijk, maar als je hem hebt weten te versieren, ontdek je zijn superzachte en lieve kant!

How to flirt
Dress to impress! Shop je mooiste outfit en show hem hoe trendy jij wel niet bent. Ook lachen om zijn grappen is iets wat goed werkt bij Weegschaal-boys. En geef hem een complimentje over zijn nieuwe shirt. 😉

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Het ene moment lijkt het wel of hij je geweldig vindt, terwijl het op het andere moment lijkt alsof hij je helemáál niet ziet staan… Deze boy weet niet altijd even goed wat hij wil. Hij is hierdoor erg mysterieus en lastig te peilen. Maar dat is stiekem ook wel een beetje leuk…

How to flirt
Wees vriendelijk en show him your confidence! Plaag hem en maak uitdagende opmerkingen. Hier heeft hij een echte zwak voor… En hij kan het ook zeker waarderen als je hem laat zien dat je van goed eten houdt. Neem hem dus mee naar een hip restaurant!

Lees ook: Wie is jouw sterrenbeeld-match?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen