Crazy date trend: Orbiting

Or.. wat? Orbiting heeft te maken met daten. Misschien ken je het woord ‘ghosting’ wel. Als je iemand ghost, dump je iemand zonder te vertellen waarom. Je laat gewoon niks meer van je horen. En dan kan het orbiten beginnen.

Dategame                                                                                                               

Daten kan superfun zijn, alleen kan het soms ook tegenvallen. Wanneer je bijvoorbeeld met iemand aan het daten bent en jullie hebben het superleuk en dan in een keer hoor je niks meer van je crush. Stom! Vaak is dit precies het moment waarop het orbiten gaat beginnen.

Gedumpt  

Orbit betekent: in een baan om iets heen draaien. En dat is dus eigenlijk ook letterlijk wat er gebeurd. Nadat jullie gestopt zijn met daten, blijft de ‘dumper’ om de ander heen draaien. Dit doet hij/zij bijvoorbeeld door naar al jouw Insta- en Snapstories te kijken en al je pics te liken.Je crush kan zelfs nog reacties geven op jouw berichten.

Verwarrend 

Dit kan heel verwarrend zijn. Je weet niet waarom je dateniks meer van zich heeft laten horen en hij/zij liket en reageert wel op je social mediakanalen. Weird en frustrerend! Waarom orbiting gedaan wordt, weet niemand. Misschien helpt het om diegene te blokkeren? Bye, bae!

Orbiting is dus eigenlijk een ex die je niet meer spreekt, maar je wel stalkt via social media.

Beeld: Unsplash/Giphy

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is volgens jou de reden van orbiting?

Gerelateerde artikelen