Yes, eindelijk heb je je eerste afspraakje met je crush! Wil je een goede indruk maken, maar heb je geen idee wat jullie moeten doen? Neem hem dan mee op één van deze dates. Zeker weten dat hij (en jij) het superleuk vindt.

Iets sportiefs  
Boys houden er vaak van om lekker actief bezig te zijn. Doe research naar wat hij leuk vindt. Vindt hij bijvoorbeeld games leuk? Ga dan samen paintballen! Of is hij heel sportief? Ga dan samen squashen of zwemmen.

Minigolf/pool 
De meeste boys zijn gek op een beetje competitie. Een potje midgetgolf of samen poolen is superfun! Zo kan hij laten zien hoe goed hij is, of kan je testen of hij een beetje tegen zijn verlies kan, als jij hem inmaakt!

Pretpark 
Niets is zo avontuurlijk als een pretpark. Je kunt met hem mee in de meest coole achtbanen en de grootste lol maken. Ga ook samen in het spookhuis: dan heb je een goed excuus om lekker dicht tegen hem aan te kruipen!

Speelhal 
Op de Playstation spelen is een beetje saai en waarschijnlijk heeft hij alleen maar oog voor zijn game, in plaats voor jou. Ga daarom samen naar een gamehal. Een partijtje airhockey, pinball of racen is altijd fun!   
 
Klimpark 
Hebben jullie geen last van hoogtevrees? Neem hem dan mee naar een klimpark. Slinger en klim van boom tot boom en glij van de kabelbaan naar beneden.

Lees ook: Leuke cheap dates voor jou en je lover