De grootste afknappers bij jongens

Zijn vieze adem, sokken in zijn sandalen of zijn verslaving aan gamen. We houden van boys, maar soms zijn ze niet bepaald de prins Charming die wij in gedachten hebben. De meest voorkomende afknappers hebben wij op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Zijn vieze adem, sokken in zijn sandalen of zijn verslaving aan gamen. We houden van boys, maar soms zijn ze niet bepaald de prins Charming die wij in gedachten hebben. De meest voorkomende afknappers hebben wij op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Moederskindje
Hij ziet zijn moeder als één van de belangrijkste personen in zijn leven, maar om nou alles met haar te delen? Awkward…

2. Nare geurtjes
Of het nou zijn vieze adem is of omdat hij een douchebeurt heeft overgeslagen: wij ruiken de kleinste en naarste geurtjes. Hij kan beter kiezen voor een lekkere deo of op z’n tijd een lekker douche nemen!

3. Opscheppen
Zijn mooie kapsel, zijn afgetrainde spieren of zijn nieuwe schoenen. Alle jongens hebben wel iets om over op te scheppen. Allemaal heel leuk, maar mag het af en toe wat minder, boys?

4. Gameverslaving
De meeste jongens willen graag gamen, maar ze kunnen het ook overdrijven. Zo zitten ze uren achter hun gameconsole en hebben geen eens tijd om andere dingen te doen. En een normaal gesprek met hem voeren? Dat kun je helemaal vergeten!

5. Bromance
Dat twee jongens goed met elkaar kunnen opschieten, is natuurlijk erg cute. Maar om nou alles met elkaar te doen, kan een tikkie te ver gaan. Tenslotte wil je niet steeds met twee jongens opgescheept zitten.

6. Zijn stijl
Soms is zijn stijl niet zo fashionable. Denk maar aan die te laag hangende broek, of die vreselijke witte sportsokken in combinatie met een korte broek! Zo kunnen we nog wel even doorgaan. 😉

7. Kinderachtig
Ze zeggen dat meisjes sneller volwassen worden. Dat lijkt ook te kloppen. Heel vaak raken jongens gehecht aan hun spullen. En hebben ze nog steeds een kinderachtige kamer. Aan het gedrag kun je het ook wel merken. Soms is een serieus gesprek moeilijk en begrijpen ze onze logica niet. Pfff…

8. Jaloers
Iedereen wordt wel eens jaloers. Zelfs je BF kan soms wel eens jaloers overkomen. Aan de ene kant is het superschattig als hij jaloers is, maar het kan soms ook heel creepy overkomen. Vooral als je niet meer mag omgaan met je friends…

9. Tanden
Etensresten tussen de tanden of een verkleurd gebit zijn niet erg aantrekkelijk. Misschien toch vaker poetsen en flossen, boys?

10. Zichzelf geweldig vinden
Who cares what other people think? Dat is het motto van een boy die zichzelf helemaal geweldig vindt. Hij denkt dat hij alles wat hij doet fantastisch is en praat het liefst over… juist ja: zichzelf!

Doe de test: Weet jij alles over jongens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen