crush verhuizen verliefd op acteur mezelf snijden contact jongen verliefd bff vriend van vriendin talk verliefd crush kans biseksueel niet verliefd

Talk: ‘Ik vind de vriend van mijn beste vriendin leuk’

Mijn vriendin D heeft verkering met de leukste jongen uit de klas. Maar nu vind ik hem ook leuk, maar zij heeft met hem. En ze is mijn beste vriendin. Ze doet heel stom tegen me als ik over hem praat en zo.

Wat moet ik nu doen?

Mijn vriendin D heeft verkering met de leukste jongen uit de klas. Maar nu vind ik hem ook leuk, maar het is haar vriend en zij is mijn beste vriendin. Ze doet heel stom tegen me als ik over hem praat en zo. Misschien kan ik hem toch op de een of andere manier krijgen? Maar ze is dus mijn beste vriendin. Weten jullie een manier om bevriend te blijven én verkering te nemen met hem?

Groetjes, M.

Het is niet zo slim om verkering met hem te nemen…

Nee, er is geen manier om verkering te krijgen met de vriend van je beste vriendin zonder daarbij jullie vriendschap kapot te maken. Tenzij je vriendin het zelf uitmaakt en er geen problemen mee heeft dat jij met hem verder gaat, maar zolang zij nog verkering met hem heeft is hij een definitieve no-go. Natuurlijk kun je nu kiezen voor de liefde, maar vind hij jou ook leuk? Hij is niet de vriend van je beste vriendin, right? Als je de vriendschap kapot maakt voor de liefde, heb je straks misschien niets meer over. Zet hem dus uit je hoofd, in ieder geval tot je vriendin heeft besloten dat zij niks meer met hem wil. Daarna kun je gaan nadenken of hij nog steeds zo leuk is als je dacht.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen