Mijn vriendin D heeft verkering met de leukste jongen uit de klas. Maar nu vind ik hem ook leuk, maar zij heeft met hem. En ze is mijn beste vriendin. Ze doet heel stom tegen me als ik over hem praat en zo.

Misschien kan ik hem toch op de een of andere manier krijgen? Maar ze is dus mijn beste vriendin. Weten jullie een manier om bevriend te blijven Ên verkering te nemen met hem? Groetjes, M.

Nee, er is geen manier om verkering te krijgen met de vriend van je beste vriendin zonder daarbij jullie vriendschap kapot te maken. Tenzij je vriendin het zelf uitmaakt en er geen problemen mee heeft dat jij met hem verder gaat, maar zolang zij nog verkering met hem heeft is hij een definitieve no-go. Natuurlijk kun je nu kiezen voor de liefde, maar bij wie ga je straks uithuilen als die liefde toch niet zo mooi blijkt te zijn als je dacht? Dan heb je je vriendinnen nodig. Als je de vriendschap kapot maakt voor de liefde, heb je straks misschien niets meer over. Zet hem dus uit je hoofd, in ieder geval tot je vriendin heeft besloten dat zij niks meer met hem wil. Daarna kun je gaan nadenken of hij nog steeds zo leuk is als je dacht.

Lees ook: GIRLZ Talk – Internetboy ontmoeten