Ik ben een meisje van veertien jaar. Ik heb een relatie gehad van vijf maanden met een jongen waar ik echt helemaal smoor op was. Die relatie is al best lang geleden en ik ben ook niet meer verliefd op hem.

Ik heb ondertussen alweer twee relaties gehad. In het begin ben ik dan helemaal verliefd, maar na twee weken of zo heb ik er geen zin meer in. Dan is het gevoel weg. Is dit niet heel raar? Een Rammetje

Het zou mooi zijn als iedereen meteen de ware zou vinden. Aan de andere kant, hoe kun je nou weten wie de ware is, als je geen vergelijkingsmateriaal hebt? Het is dus helemaal niet raar dat je na twee weken al genoeg hebt van een vriendje. Blijkbaar is hij dan niet jouw type. Je bent veertien. Het zal nog wel even duren voordat je Mr. Right hebt gevonden. En ondertussen zullen er vriendjes zijn van wie je na twee weken al weet: hij is het niet. Maak je daar niet te druk over. Maar blijf wel een beetje kieskeurig. Je hoeft niet meteen met elke jongen verkering te nemen om erachter te komen dat hij niet Mr. Right is. Heb gewoon iets meer geduld. Jouw prins komt heus nog wel een keer voorbij.

Lees ook: 7 liefdeslessen uit films