In de nieuwe rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor het spannende verhaal van S.

Test hier wat voor lover jij bent!

Let’s talk about seks

S (18): ‘Ik sport iedere dinsdag en donderdag bij de sportschool. Maar toen ik vorige week eens op een woensdag ging, viel mijn oog meteen op een superknappe boy. OMG echt heel knap! Eigenlijk veel te knap voor mij. Dacht ik… want na een paar minuten hadden we al oogcontact. Eerst een beetje onschuldig lachen naar elkaar maar later werd het écht flirten. Ik vond het onwijs spannend en de zenuwen gierden door mijn lijf toen hij naar me toe kwam lopen. Fluisterend vroeg hij of hij mij kon helpen met mijn sportoefeningen. Ik kon niks uitbrengen en voordat ik het in de gaten had, stond hij achter me en pakte hij mijn armen vast zodat we samen de oefening konden doen. Hij kwam steeds dichter tegen me aanstaan totdat ik iets hards tegen mijn bil voelde. Ik schrok er een beetje van en liet van schrik de gewichten uit mijn handen vallen. Gelukkig ving hij ze op. Ik ben snel naar de kleedkamer gelopen om een verfrissende douche te nemen. Poeh… wat een avond was dit! Ik denk dat ik voortaan vaker op woensdag ga sporten.’

5x tips om seks meer relaxed te maken

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

 

Lees ook:

Beeld 123RF