Het wemelt van de hot guys op deze wereld en het is dus niet vreemd dat je op straat je nek verdraait door al die cuties. Maar met sommige jongens kun je beter niet iets beginnen. Wees gewaarschuwd voor deze boys!

De bad guy
Hij ruikt naar leer, sigaretten en aftershave, heeft een scooter ter grootte van een kleine motor en lapt alle regels aan zijn leren motorlaars. Hartstikke fout, maar o zo aantrekkelijk! Je kunt van deze boy niet verwachten dat hij je als een prinsesje gaat behandelen. Hij zit liever een avond in de schuur te sleutelen aan zijn stoere scooter dan met jou in de bioscoop met een bak zoute popcorn. Val niet te hard voor deze bad guy, de kans is groot dat je met een gebroken hartje achterblijft terwijl hij zonder zorgen verder scheurt.

De popu boy
Hij heeft altijd een zwerm meisjes achter zich aan en heeft een enorme vriendengroep. Met het zijn charming smile, mooie ogen en bos krullen, is deze boy een ware hottie en het is dus niet gek dat jij hem graag aan je arm wilt hebben hangen. Maar er zijn heel veel meisjes die hetzelfde denken. Mocht je het hart weten te winnen van deze boy, dan is het misschien wel even wennen aan de horde meisjes die achter hem aanlopen.

De spierbundel
Hij heeft een prachtig lichaam en laat dat graag zien. Fantastisch om naar te kijken, maar die spieren kweken zich niet vanzelf. Deze sterke boy doet twee uur per dag aan krachttraining en gaat drie keer per week naar kickboksles. Hij is dus vooral in de sportschool te vinden in plaats van met jou.

De ex
Hij doet nog steeds zijn best om je terug te winnen nadat je hem twee maanden geleden gedumpt hebt en hij blijft je maar appen en bellen. Misschien denk je dat een tweede poging met mister X wel kan. In sommige gevallen is zo’n afkoelperiode goed voor een relatie. Maar denk er wel over na, want het is eventjes leuk en gezellig, maar je gaat je daarna toch echt weer aan dezelfde dingen irriteren als de vorige keer. Dan moet je het hartje van je boy weer opnieuw breken en dat is nooit leuk.

Lees ook: 6 struggles waar boys mee dealen en die wij niet begrijpen