Elke girl is op zoek naar haar prins op het witte paard en er zijn gelukkig ook genoeg leuke jongens op de wereld. Toch zijn er een aantal boys bij wie je beter uit de buurt kunt blijven. Je verdient natuurlijk wel het beste! Check snel welke boys je moet ontwijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De boy die ijdeler is dan jij
Als een jongen nog langer voor de spiegel staat en nog drukker is met zijn haar dan jij, dan is dat misschien een probleem. Dit is natuurlijk helemaal niet aantrekkelijk en het is waarschijnlijk een teken dat hij erg onzeker is.

 

De boy die een relatie heeft met zichzelf
Deze boys zijn fouter dan fout. Ze vinden zichzelf veel belangrijker dan de girl met wie ze aan het daten zijn en zien een meisje eigenlijk als een soort accessoire. Een vriendin hebben is natuurlijk ook supercool…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De boy met een vervelende ex
Vervelende ex-vriendinnetjes kunnen heel erg lastig zijn. Natuurlijk is het mogelijk dat jouw crush een superleuke ex heeft waarmee hij nog goed mee kan opschieten. Wees daar blij mee, want er zijn ook exen die een stuk vervelender zijn. Zij willen hem bijvoorbeeld nog terug of zijn jaloers. Dus blijf lekker bij dit soort boys weg, jij hebt helemaal geen zin in gezeur!

 

 

 

 

 

 

 

 

De boy die is vreemdgegaan met jou
Jullie vonden elkaar superleuk en ook al had hij een vriendin, jullie hebben toch een keer gezoend. Daarna heeft hij het uitgemaakt met zijn vriendin om met jou verder te gaan. Hmm, ook al klinkt het misschien best lief, onthoud dat er een grote kans bestaat dat hij straks achter een andere girl aan gaat terwijl hij met jou is. Hij is nu eenmaal niet betrouwbaar…

 

 

 

 

 

 

 

 

De boy die je vriendinnen niet mag
Geen enkele jongen is belangrijker dan je vriendinnen. Als hij je vriendinnen niet mag en hij vertelt dat jij ze niet meer mag zien, dan weet je dat je niet langer bij deze jongen moet blijven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De boy die niet klaar is voor een relatie
Deze boy laat aan alles zien dat hij je leuk vindt, maar eigenlijk is hij nog helemaal niet klaar voor een relatie. Hij rent bijna weg zodra hij het woord ‘verkering’ hoort en hij geniet nog veel te veel van het single leven. Zo’n boy heb jij helemaal niet nodig! Er zijn nog genoeg leuke jongens die wel klaar zijn voor een relatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aanhankelijke boy
Het positieve is dat deze jongen echt heel erg gek is op jou. Maar misschien wel een beetje té gek. Hij wil namelijk altijd weten waar je bent, hij mist je al zodra je op het toilet zit en hij houdt 24/7 je hand vast. Wow, dat is een beetje too much! Een jongen moet je wel de vrijheid geven die je verdient en het is echt niet erg als je elkaar een paar dagen niet ziet. Als deze boy daar niet mee kan omgaan, dan is deze jongen zeker niet geschikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: 6 tips om een fout ventje te herkennen