horoscoop, horoscoopmatch

Deze horoscopen matchen het beste bij de jouwe

Jij checkt natuurlijk elke week jouw Liefdeshoroscoop. Maar wat is eigenlijk het sterrenbeeld van jouw lover of crush? Uit onderzoek blijkt dat sommige horoscopen beter met elkaar matchen dan anderen. Wij hebben de horoscoopmatches op een rijtje gezet! 

Ram en Waterman

Deze twee hebben het nooit saai samen. Een Ram en Waterman zijn heel avontuurlijk. Ze vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ze zijn een heel goed team en weten solo time goed te combineren met hun relatie. Cute!

Stier en Kreeft

Stieren en Kreeften begrijpen elkaar. Ze werken dan ook heel goed samen. Yin en Yang much! Doordat ze goed met elkaar kunnen communiceren, wordt hun band alleen maar beter. So romantic! Ook weten ze precies hoe ze elkaar complimentjes moeten geven. That’s true love.

Fox Animation Lol GIF by Animation Domination High-Def - Find & Share on GIPHY

Tweelingen en Waterman

Een Tweeling en Waterman hebben een hele goede, emotionele connectie. Uh… What?! Dit betekent dat een Tweeling en Waterman elkaar snel begrijpen ook al hebben ze elkaar pas een paar weken geleden ontmoet. Megacute! Ze weten precies wanneer ze even me-time nodig hebben om een sterker koppel te worden. It’s all about balance…

Kreeft en Vissen

Deze watersigns zijn héél cool samen. Ze hebben matchende persoonlijkheden en zijn er trots op. Een Kreeft en Vissen kennen elkaar dan ook door en door. Ze vinden het fijn om voor elkaar te zorgen waardoor ze dichter naar elkaar groeien. Romantic!

Leeuw en Boogschutter

Passie maakt deze relatie een match made in heaven. Leeuwen en Boogschutters zijn gepassioneerd in het behalen van goals en supporten elkaar hier dan ook in. So cute! This couple is zo leuk om bij in de buurt te zijn, everybody loves and wants to be them!

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Maagd en Stier

Cool, kalm en eerlijkheid. Dat zijn dé karaktereigenschappen van deze earth signs. Supercute! Een Maagd en Stier zijn het meest dedicated couple wat er bestaat. Ze zijn easygoing, praktisch en hebben dezelfde waarden. Ze begrijpen elkaar dan ook helemaal!

Weegschaal en Tweelingen

Deze twee zitten op hetzelfde intellectuele niveau. Dit zorgt voor interessante en diepe gesprekken tussen Weegschaal en Tweelingen. Deze gesprekken hebben ze vaak niet met anderen. Wie weet is het een van je close friends? *wink wink*

Schorpioen en Kreeft

Kreeften zijn niet zo snel onder de indruk, waardoor ze de sterke persoonlijkheid van een Schorpioen aan kunnen. #powergirls Ze zijn beide erg gepassioneerd en supporten elkaar in alles wat ze doen. Cute! Ze lijken heel stoer, maar ze zijn superlief voor elkaar.

Boogschutter en Ram

*insert fire emoji* Deze twee vuur sterrenbeelden vlammen echt met elkaar, in a good way! Er is veel passie tussen Boogschutters en Rammen. Ze hebben superveel energie en enthousiasme, wat het beste naar boven haalt in de ander. Jullie doen sowieso heel veel gekke dingen samen! Er is nooit een saai moment bij dit love couple.

Scared On Fire GIF by SpongeBob SquarePants - Find & Share on GIPHY

Steenbok en Stier

Wauw, jullie zijn echte soulmates! Eindeloze liefde hangt in de lucht. Steenbokken en Stieren blijven vaak voor altijd samen en vinden het heerlijk om bij elkaar in de buurt te zijn. Hun liefde en respect voor elkaar is supercute. We love it! Zelfs ons hartje gaat er sneller van kloppen.

Waterman en Tweelingen

Watermannen en Tweelingen kunnen elkaars zinnen afmaken. Ze begrijpen elkaar door en door terwijl het voor een buitenstaander onbegrijpelijk kan overkomen. Deze signs doen graag dingen in hun uppie maar aan het einde van de dag zijn ze toch liever samen dan apart. So romantic!

Vissen en Schorpioen

Dit is het stelletje wat je elkaar overal ziet zoenen en knuffelen. Vissen en Schorpioenen zijn niet bang om hun liefde voor elkaar te showen. #couplegoals Ze zijn zo op elkaar ingesteld dat ze bijna elkaars gedachten kunnen lezen. Creepy, but cute!

https://giphy.com/gifs/to-all-the-boys-ive-loved-before-peter-kavinsky-lana-condor-fx5EBUxsoE5qAwfUfM

Love is in the air

Don’t worry! Neem dit vooral met een korreltje zout, er zijn nog veel meer dingen die een goede match maken. Dus is jouw lover een ander sterrenbeeld dan wat hier staat, zal het óók allemaal goed komen. *wink wink*

Single

Dit onderzoek is gebaseerd op de karaktereigenschappen van alle horoscopen, so… Als je nog op zoek bent in de liefde, is dit misschien iets om op te letten! #singleandreadytomingle

Beeld: 123RF, Giphy

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw horoscoopmatch?

Gerelateerde artikelen