Iedere keer maar weer allemaal vragen beantwoorden van mensen om je heen over je seksualiteit… Dat kan als LHBT’er (lesbisch, homo, bi, transgender) behoorlijk irri zijn… Lees snel verder wat nog meer herkenbaar kan zijn voor iedere LHBT’er.Β 

#1. Heel veel uitleggen
Iedere keer krijg je weer superveel vragen over je seksualiteit. Prima om een keer over te praten en dingen uit te leggen, maar kunnen we ook een keer switchen naar een ander onderwerp?!

#2. Vooroordelen
Mensen hebben heel vaak vooroordelen, want als jij lesbisch bent dan zal je wel echt een manvrouw zijn of . Nope, dat hoeft echt niet mensen!

#3. Supervaak uit de kast komen
Je vertelt het niet alleen tegen je ouders, maar ook tegen je vrienden, familie, collega’s en andere mensen die je tegenkomt in je life. Je blijft uit de kast komen!

#4. Awkward mensen
Sommige mensen weten ineens niet meer hoe ze zich bij jou in de buurt moeten gedragen en gaan mega awkward doen… Joehoee, doe maar lekker normaal!

#5. Weird opmerkingen
“Je ziet er helemaal niet lesbisch/homo uit”, “Ach, dat gaat wel weer over”, “Mis je dan niet iets tijdens de seks?” en “Je wilt gewoon de kans vergroten om een relatie te krijgen” zijn van die vragen die je regelmatig te horen krijgt…

#6. First move
Je hebt een crush op iemand, maar je hebt geen idee of diegene lesbisch/homo/bi is, waardoor je niet zo snel een first move durft te maken.

[shoppable_snippet id=1671]

Lees ook:

Beeld: 123RF