Wil je het spannend en fijn houden tussen jou en je lover? Of ben je op zoek naar jouw prins op de witte scooter? Dan vertelt GIRLZ je wat de zeven geheimen zijn van de perfecte relatie.

#1. Sta overal voor open…
Single: val je altijd op supercoole, stoere boys? Kijk dan vanaf nu ook eens verder, want er zijn meer leuke jongens dan je denkt! Bijvoorbeeld die wat verlegen knul die je altijd lieve appjes stuurt. Hij kan wel eens de jongen van je dromen zijn!
Bezet: heb jij jouw droomjongen al aan de haak geslagen, maar heb je wel een paar kleine aanmerkingen? Bijvoorbeeld dat hij soms gekke geluidjes maakt, graag knalgele sokken draagt en  boterhammen eet met jam én pindakaas én hagelslag. Niemand is perfect, dus reken hem niet op alles af. Iedereen heeft zo zijn gekkigheden.

#2. Have fun!
Single: lachen is supersexy! Niets zo flirty als een stralende blik. En wat ook mooi meegenomen is; als je lacht produceert je lichaam gelukshormonen. En gelukkige mensen zijn dubbel aantrekkelijk. Niet voor niets willen jongens graag een meisje met humor. Hij wil met je kunnen lachen, stoeien en dollen. Dus versiertip nummero uno is: werp hem je meest stralende lach toe. Dan valt hij vast en zeker meteen voor je!
Bezet: heb je al verkering? Zorg er dan voor dat je samen veel lol hebt en blijf leuke dingen doen.

#3. Fantasie
Single: als hij echt jouw droomjongen is, zal je hem met veel fantasie moeten versieren. Want hoe origineler je bent, hoe meer je hem opvalt én hem ervan overtuigt dat jij echt de allerleukste girl bent! Geef hem bijvoorbeeld als ultieme versiertruc een klein roze brilletje, met een briefje erbij met de woorden: ‘Als je mijn vriendje bent, zie je de wereld alleen nog maar door een roze bril!’ Zeker weten dat hij met jou dan al gauw op een grote, roze wolk zit!
Bezet: blijf je vriendje altijd flink verrassen. Overrompel hem ook met gekke en bijzondere uitjes. Samen onverwachts naar zee voor een lange strandwandeling, of naar een hippe stad om daar eens flink te winkelen en een outfit voor hem te scoren. Reken maar dat hij weer helemaal in love met je is!

#4. Romantiek
Single: heb je eindelijk een date gescoord? Ga dan iets romantisch doen. Kruip lekker tegen elkaar aan tijdens het kijken van een filmpje of kijk elkaar diep in de ogen tijdens een romantische diner.
Bezet: verras je boyfriend af en toe met een lief kaartje, cadeautje of maak een fotoalbum van jullie leukste foto’s.

Doe ook de test: Ben jij romantisch?

#5. Eerlijk zijn
Single: ben je verlegen en heb je geen idee hoe je die leuke jongen moet vertellen dat je verliefd op hem bent? Stuur hem dan een appje waarin je hem opbiecht dat je niet zo’n heel stoere girl bent die zomaar op hem afstapt, maar dat je hem wel leuk vindt! Hij zal je eerlijkheid alleen maar waarderen. En lacht hij je uit? Dan is hij de moeite niet waard!
Bezet: heb je al een relatie, dan kun je je lover maar beter altijd de waarheid zeggen. Je wilt toch ook niet dat hij geheimen voor jou heeft? Zoek wel altijd een goed moment om hem iets te vertellen. Alles draait om timing! Begin dus niet onder zijn favoriete film, maar praat liever met hem als jullie op zijn kamer zitten. Dan zal hij echt naar je luisteren en je beter begrijpen. Zo voorkom je misverstanden.

#6. Trouw
Single: niet een hand vol, maar een heel land vol! Soms zie je overal leuke jongens. Maar jouw crush zal het echt niet leuk vinden als jij met meerdere jongens flirt en zoent. Zo voelt hij zich niet echt speciaal en zal hij je niet bepaald serieus nemen.
Bezet: vreemdgaan is niet leuk. Je voelt je gekwetst en het lijkt alsof je hart in duizend stukjes is gebroken. Ook al willen jullie het na zijn/jouw misstap weer proberen, kan het vertrouwen weg zijn. Denk dus goed na voor je misstap maakt of hem terugneemt.

#7. Vrijheid
Single: het liefst wil hem 24/7 zien, maar stalk jouw crush niet! Hem achtervolgen, alles liken op Facebook, hem honderd appjes sturen: soms kun je beter een paar daagjes wachten, zodat hij nog meer naar jou verlangt als hij opeens niks van je hoort!
Bezet: soms wil je vriendje ook wel weer eens een keertje met zijn vrienden chillen. Wat doe je dan? Wacht je de hele avond tot hij weer thuis is? Niet doen! Ga met jouw vriendinnen iets leuks doen. Zo onderhoud je de vriendschap met je BFF’s en hoef je niet de hele avond aan hem te denken.

Lees ook: 5 tekenen dat je klaar bent voor een relatie