Ten eerste wil ik even zeggen dat ik jullie blad super vind. Maar even over mij. Mijn vriend en ik hebben nu een jaar met elkaar, maar hij wil heel graag met mij naar bed. Ik wil dat ook supergraag, maar ik durf niet, omdat heel veel meiden zeggen dat de eerste keer heel veel pijn doet.

Dus ben ik best bang. Maar hij zegt ook dat als ik niet met hem naar bed ga, dat hij het zal uitmaken en mij wat ergs laat overkomen (onder andere mij zal laten verkrachten). Dus ik ben erg bang dat hij dat ook laat gebeuren als ik niet met hem naar bed ga. En ik durf het mijn ouders ook niet te vertellen, want die lopen met hem weg. Ik hoop dat jullie mij antwoord kunnen geven wat ik nou moet doen. Een Heel Bang Meisje

Ongelooflijk… met zo’n jongen zou je niet eens verkering willen hebben, laat staat dat je met hem naar bed gaat. Natuurlijk is zo’n eerste keer spannend en eng, maar juist op dat moment heb je een vriendje nodig dat lief is voor je, dat je begrijpt en geduld heeft. En dat is jouw vriendje niet! Denk er niet eens over na, maar maak het zelf uit. En vertel het je ouders. Als je vertelt waarom je het uit hebt gemaakt, zullen ze blij zijn dat je het hebt gedaan. En dan kunnen ze er ook voor zorgen dat jij niet bang hoeft te zijn.

Lees ook: 10 redenen waarom je hem moet dumpen