Ik ben een meisje van 16 jaar en ik ben verliefd op een jongen. Het is een hele leuke en lieve jongen, maar hij heeft een vriendin.

Hij zegt wel tegen mij: ‘Als je echt wat met mij wil, dan wil ik het best uitmaken met haar’, maar ik weet dat hij bij haar al vaak is vreemdgegaan en ik hou daar niet zo van. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik vind hem echt heel leuk en lief, maar hij is niet erg te vertrouwen (denk ik). Als ik er met mijn vriendinnen over praat, zeggen ze: ‘Je lijkt wel gek om hem te vertrouwen en om wat met hem te nemen’, maar aan de andere kant is hij gewoon de man van mijn dromen. Ik weet echt niet wat ik moet doen: hem laten gaan of mijn kans grijpen? Gurl

Hij klinkt als een echte droomman: iemand die regelmatig vreemd gaat en zijn huidige verkering wil verbreken om met jou verder te gaan… Wil je tóch met hem in zee gaan, dan moet je wel héél zeker van je zaak zijn. Tenzij je bereid bent het risico te lopen om ernstig door hem teleurgesteld te worden. In dat geval kun je gaan voor een leuke tijd samen en moet je het verdriet na afloop erbij nemen. De keuze is aan jou, maar waarschijnlijk hebben je vriendinnen gelijk als ze zeggen dat je wel gek zou zijn om hem te vertrouwen.