In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seks story. Lees snel verder voor het verhaal van Bo.

Let’s talk about seks

Bo (18): β€˜Ik was op vakantie met mij ouders naar een All Inclusive resort in Turkije. De vakantie was echt supersaai, want mijn oudere broer en zus gingen al niet meer mee. Ik zat dus opgescheept met mijn ouders. Gelukkig werkte er een superknappe boy in het resort. Ik zag hem al de eerste dag en sindsdien hadden we iedere dag oogcontact. Op een gegeven moment kreeg ik bij mijn cocktail een briefje of ‘ie mijn nummer mocht. Ik gaf het briefje terug met mijn nummer en toen konden we appen. We spraken die avond af in de bar en liepen nadat hij klaar was met werk over het strand. Uiteindelijk hebben we ook seks gehad. Het was mijn eerste keer en hij was superlief. Wel heel jammer dat ik na die vakantie nooit meer iets van hem heb gehoord.’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

 

Lees ook:

Beeld: 123RF