Je hebt een date met je crush en jullie gaan gezellig uit eten in een restaurantje in het centrum. Spannend! En zo kan je hem eindelijk beter leren kennen… Maar wist je ook dat het eten dat hij bestelt, veel zegt over hem? Check het hier!

 

 

 

 

Biefstuk
Deze boy is een echte jongens-jongen en wil graag indruk op je maken. Een biefstuk biedt nou eenmaal bepaalde voordelen. Je kunt het gewoon veilig met mes en vork eten zonder er als een idioot uit te zien. Plus hij krijgt geen saus op zijn kleren! Jep, deze jongen heeft erover nagedacht.

Pasta
Voor pasta (of pizza) geldt eigenlijk hetzelfde als voor biefstuk, als je in een Italiaans restaurant bent 😉

Hamburger
Deze jongen gaat voor veilig. Waarschijnlijk is hij erg makkelijk en vindt hij alles prima. Dit is fijn, maar of dit ook spannend is…

‘Het gewoonlijke’
Als een jongen dit zegt, komt hij hier waarschijnlijk vaker en ben jij niet het eerste meisje die hij meeneemt naar dit restaurant. Of hij komt hier supervaak met zijn ouders, dat kan natuurlijk ook 😉

Een viergangenmenu
Hij wil zo lang mogelijk de tijd met je doorbrengen om je zo goed mogelijk te leren kennen. Tja, en die vier gangen duren wel even!

Soep
Hij is een béétje boring… En waarschijnlijk blut.

Iets met uien of knoflook
Oké, hij wil dus niet met je zoenen aan het einde van de avond? Óf dit klopt, óf hij denkt hier niet over na. Beide afknappers!

Salade
Dit type jongen is waarschijnlijk veel met zijn uiterlijk bezig en zit vaak in de sportschool. Of hij is vegetariër en wil een statement maken tegen de vleesindustrie. Kan ook…

Iets speciaals, buiten de menukaart
Hij probeert duidelijk indruk op je te maken…

Spareribs
Deze boy doet waar hij zin in heeft en het maakt hem niets uit hoe hij eruitziet als hij eet. Als hij zin heeft in spareribs, bestelt hij spareribs. Punt uit. En als hij dat met zijn handen wil eten, eet hij dat met zijn handen.

Lees ook: 10 tips voor je first date!