Ik fantaseer heel vaak dat ik het met iemand doe (met iemand seks heb dus). Er zijn ook heel veel jongens die ik een beetje ken met wie ik het heel graag zou willen doen. Is dit normaal? Ik verlang er echt naar.

Ik heb ook altijd heel veel fantasieën over een meisje dat ik helemaal niet mag, maar waar ik wel graag mee naar bed zou willen. Gewoon lekker vrijen. Dat is toch raar? Ik heb het trouwens nog nooit gedaan. Ik heb ook nog een andere vraag: hoe kan ik mezelf laten klaarkomen? Ik vinger mezelf wel heel vaak, maar kom niet klaar. Ik vind het niet eens lekker. Kunnen jullie mij helpen? Vraagje van: My

Het is heel normaal dat je seksuele fantasieën hebt. Je bent ook zeker niet de enige. Van alle meisjes tussen de 12 en 18 jaar fantaseert 88% regelmatig. Je kunt er ook niets aan doen, het overkomt je. Dat je dan fantaseert over jongens die je vaag kent of een meisje dat je in werkelijkheid helemaal niet aardig vindt, is ook heel normaal. Juist de dingen die onbereikbaar zijn, zijn leuk om over te fantaseren. Maak je er niet druk over en blijf lekker doorfantaseren. Ondertussen kun je dan jezelf bevredigen als je dat prettig vindt. Dat je van vingeren niet klaarkomt, komt omdat de meeste vrouwen pas een orgasme krijgen als hun clitoris wordt gestimuleerd. En die zit buiten je vagina, helemaal aan het begin van je binnenste schaamlippen. Streel jezelf maar eens op verschillende plaatsen, dan ontdek je vanzelf waar jouw gevoelige plekjes zitten en weet je ook hoe het voelt om klaar te komen.