Ik had een vriendje en die was heel lief. Ik deed alles met hem samen en het was gewoon gezellig. Na ongeveer twee maanden vertelde hij me dat hij in de vakantie naar Marokko ging, naar zijn familie.

Ik vertelde dat ik met mijn ouders en zus naar Griekenland ging. Eerst deed-ie nog heel lief, maar na een paar dagen vroeg hij of ik met hem mee wou naar Marokko. Ik vond dat geen goed idee, we hadden nog niet heel lang iets en ik ging tenslotte al met mijn ouders naar Griekenland. Hij heeft me toen twee weken onder druk gezet en uiteindelijk heb ik het aan mijn ouders gevraagd. Tot mijn grote schrik zeiden ze ja, en toen kon ik niet meer terug. Mijn vriendje was heel blij en eigenlijk dacht ik dat het ook niet zo erg kon worden. Alleen ik vond het een beetje raar en vervelend dat hij me gedwongen had. Ik ging dus naar Marokko en 't was een hel! Ik ben verkracht door twee ooms van mijn vriendje en zijn opa. Mijn vriendje zelf heeft niets bij mij gedaan, maar ik moest wel dingen bij hem doen. Ik huilde elke nacht en toen ik terug naar huis ging, heb ik het uitgemaakt. Hij was woedend en nu stalkt hij me, dat ik niets mag zeggen over de verkrachting en alles. Ook moet ik met hem blijven zoenen, aftrekken etc. Ik vind het zo eng allemaal, maar ik durf niets te zeggen! Ik hoop dat dit op de site komt, want ik wil zo niet verder, maar ik durf helemaal niets. Alvast heel erg bedankt! Anoniem

Wat jij hebt meegemaakt, is echt afschuwelijk. Achteraf kun je zeggen: als je naar je gevoel had geluisterd… Maar soms kunnen vriendjes zo erg zeuren… Soms denk je dat het wel zal meevallen… En als je dan ook nog eens toestemming van je ouders krijgt… Maar daar heb je nu niets meer aan. Er is iets vreselijks gebeurd. Het is zelfs nog erger: het gaat nog steeds door! En dat moet stoppen. Als je vriend je blijft stalken en je dwingt om dingen te doen die jij niet wilt, heb je alle reden om naar de politie te gaan. Zelfs als hij niets bij jou doet, ook als hij je dwingt om seksuele dingen bij hem te doen, is hij strafbaar. Ga naar iemand toe die je kan helpen: je ouders, een hulpverleningsinstantie, een familielid, de politie… Iemand die ervoor kan zorgen dat hij bij jou uit de buurt blijft. Doe dat echt, want dit moet niet alleen stoppen, je moet ook de kans krijgen om alles wat er is gebeurd te verwerken en je leven weer terug te krijgen. Dat kun je niet alleen. Zoek dus iemand die je kan helpen!

Lees ook: GIRLZ Talk – Strippen voor zijn vrienden