Wij, G & V, hebben een probleempje. Het klinkt klein, maar we zitten er erg mee. Wij vonden allebei dezelfde jongen leuk.

We waren al een beetje aan het flirten (we kenden hem niet echt). We zaten in de botsauto’s en we hadden oogcontact. G kreeg het voor mekaar om bij hem in de botsauto’s te mogen. V was een beetje jaloers. Wij vonden hem erg leuk, maar nu het probleem waar we dus mee zitten: we vinden allebei dezelfde jongen leuk, maar terwijl hij nog vroeg aan G of ze de volgende dag ook weer kwam, had hij al een ander. We weten niet wat we moeten doen. Vooral G vindt het erg naar. Kunt u ons helpen? We vinden het echt naar, ook al klinkt het erg raar. 14 jarige Girlz! fans

Het probleem heeft zichzelf eigenlijk al opgelost. Nog voordat jullie ruzie hadden kunnen krijgen over een jongen, had hij al een ander. Natuurlijk is het niet leuk dat hij G heeft laten zitten. Aan de andere kant: wees blij dat jullie er geen ruzie over hebben gekregen! Want een flirt mag natuurlijk nooit een vriendschap kapot maken.