Als je net verkering hebt, is alles nieuw en leuk, maar tegelijkertijd ook eng en verwarrend. Je bent bang om de verkeerde dingen te zeggen en wilt een verpletterende indruk op hem maken. Grote kans dat je dan niet helemaal jezelf bent en dus af en toe gekke dingen doet. Hier vind je 10 voorbeelden!

Je analyseert alles wat hij doet of zegt.
Elk woord, move of appje: jij zoekt overal een betekenis achter. Maar in tegenstelling tot meiden, zeggen de meeste jongens gewoon wat ze bedoelen. Dus als hij zegt dat hij jou leuk vindt, dan vindt hij dat ook echt!

Je doet iets waar je niet helemaal achter staat om indruk op hem te maken.
Soms doe je dingen die je eigenlijk niet zo leuk vindt, alleen om indruk op hem te maken. Zo kan het zijn dat hij vaak met mensen rondhangt die jij helemaal niet leuk vindt, maar dat jij je verplicht voelt ook mee te gaan. Terwijl jij je alleen maar ongemakkelijk voelt. Niet doen dus!

Je negeert alle verkeerde signalen.
Als je helemaal hoteldebotel bent, wil je liever niet de foute dingen zien die hij doet. Je negeert het liever of bedenkt er een smoesje voor. Als hij bijvoorbeeld pas drie dagen later terugappt, zeg je tegen jezelf dat dat heus niet zo erg is. Maar vind je dat ook echt?

Je doet alsof je iets leuk vindt terwijl het eigenlijk helemaal niet jouw ding is.
Ajax is ook ineens jouw favo club en dat terwijl je niet eens van voetbal houdt!

Je zegt het niet als je boos of teleurgesteld bent over iets.
Het liefst probeer je elke discussie of moeilijk gesprek te ontwijken. Je zult het dus niet zo snel zeggen als iets je dwarszit. Straks krijgen jullie nog ruzie of nog erger: maakt hij het uit! Toch is het goed om eerlijk tegen hem te zijn, zodat hij ook weet wat er aan de hand is en hij dingen kan veranderen.

Je doet alsof je hem niet zo leuk vindt.
Je bent bang dat hij jou niet meer leuk vindt, en voelt je behoorlijk onzeker. Om jezelf te beschermen doe je net alsof het jou allemaal niks kan schelen. Maar dit kan juist averechts werken! Straks maakt hij het uit, omdat hij toch denkt dat jij niet meer into him bent.
Je geeft je vriendinnen minder aandacht dan normaal.
Je wilt zoveel mogelijk bij hem zijn en daarom spreek je minder met je vriendinnen af. Ze zullen het vast begrijpen, maar verwaarloos ze niet helemaal. Want er zijn genoeg jongens, maar er zijn niet veel goede vriendinnen.

Je speelt mindgames.
Omdat je het een beetje spannend wilt houden, wacht je eerst 30 minuten voordat je een appje terugstuurt. Of je wacht totdat hij een appje stuurt, want je wilt niet wanhopig overkomen. Pff, best vermoeiend die mindgames!

Je stalkt hem op social media.
Zonder dat je het in de gaten hebt, check je meer dan 10x per dag zijn Facebook en als een ander meisje zijn foto heeft geliket, probeer je gelijk helemaal uit te pluizen wie ze is.

Je zet je eigen interesses aan de kant om samen met hem te kunnen zijn.
Als je verliefd bent, wil je het liefst 24/7 bij hem zijn. De training waar je normaal altijd met veel plezier naartoe gaat, zeg je nu voor hem af. Probeer een goede balans tussen hem en je hobby’s te vinden, zodat je niet afhankelijk van hem wordt.